עבור לתוכן

הסרט "הנוסע השמיני נגד הטורף 2"- מישהו יודע אם ומתי ייצא לקולנוע ?

Featured Replies

פורסם

אני ,ובטוח שעוד רבים אחרים שמתים על הסידרה הזאת מחכה כבר יותר מידי זמן שיצא הסרט לקולנוע בארץ.

אני יודע שהוא כבר יצא מזמן בארצות הברית ושיש גם אפשרויות ליראות אותו באינטרנט, אני חייב ליראות אותו בקולנוע על מסך גדול

כמו שצריך אבל אני לא רואה אופק באתרי אינטרנט על מועד יציאתו לקולנוע בארץ.

למישהו יש מושג מתי ואם בכלל הוא יגיע אלינו?

??? ??? ???

פורסם

אתה צוחק נכון ?

פתחתי על הסרט דיון לא מזמן -הסרט ממש אבל ממש מחורבן

כמאת גרוע כמו הראשון

זה לא סרט לקולנוע

זה לא סרט לDVD

זה אפילו לא סרט להשיג בחינם ברשת ולצפות

פורסם

עם הייתי צריך להביא לסרט ציון מ 0 עד 10 הייתי מביא לו 1-

אחד הסרטים הגרועים ביותר..

משכן , לפי הסוף זה כימעט ברור שהייה סרט שלישי..

פורסם

סרט לא משו...לא יותר מלהעביר איתו את הערב אם משעמם לך ואתה לבד.

אין כמו הראשונים בסדרה...עם האלמנט המפחיד.

זה רק אני, או שכל הסרטים המחודשים יוצאים על הפנים?! זה נראה כאילו אפקטים ממוחשבים הרסו את הבובות שהיו עושים בעבר...שלדעתי גאוניות.

עצה שלי, תראה את הראשונים בסדרה יותר עדיף מהאחרון.

פורסם

צודק אבל זה לא רק בגלל המחשב

הטורף 1

והנוסע השמיני אחד ו2 -2 בכלל הכי טוב לזאנר לדעתי

היו סרטים טובים

ההמשכים היו גרועים חוץ מהטורף 2 שהיה סביר

AVP שניהם גרועים ברמות

ככה זה שהשחקנים ליגה ז וגם התסריט

פורסם

אכן..

מאז שהוכנס המחשב והדמויות התלת מימדיות לסרטים, המשחק נהיה גרוע...גם כי השחקנים בתאכלס לא נלחמים מול שום דבר וזה איכשהו גורם לדעתי

לירידה באיכות המשחק.

הטורף בסדרתו הראשונה (שוורצנגר ודני גלובר) מעולה, וגם כן הנוסע השמיני הישן...

בכל מקרה לא ממליץ לתפותח התראד ללכת (או למישהו אחר) לסרט!

ראיתי אותו כבר והוא לא שווה בכלל...מזכיר לי קצת את האוייב שבפנים 2 עם תוכן הסרט.

פורסם

אל תשווה את RE לסרטי AVP

RE1+2 סרטים נחמדים השלישי בכלל טוב

פורסם

לא אמרתי שהם לא טובים הם מעולים,

רק שהסוף של AVP2 מזכיר לי את RE 2 קצת.... :P

חח טוב נראה לי מיצינו את התראד לא?

:)

פורסם
  • מחבר

ok

קודם כול אני יאמר להגנת הסרטים: הטורף 1 2 הנוסע השמיני 1 2 3 וגם 4 שהם סרטים חזקים מאוד .

את הסרט הנוסע השמיני נגד הטורף 2 עוד לא ראיתי אז אין לי מה להגיד עליו אבל לגבי 1... אז ככה: קודם כול אני חושב שאתם לא מעריכים מספיק את העובדה שלקחו שם שני סרטים שהם אומנם מדע בדיוני אבל אין בניהם קשר בכלל. לשלב את הטורף והנוסע השמיני ביחד באותו סרט זאת משימה כלל לא קלה. זה כמו לקחת את "המחסל" "משליחות קטלנית" ולנסות לשלב אותו עם "סופרמן". העובדה שהבמאי בכלל הצליח ליצור כזה סרט היא כבר הישג לא מבוטל.

לגבי הסרט עצמו, סך הכול האופי של הדמויות (הטורף, הנוסע השמיני)נישמר לא רע בכלל ומי שראה את כול הטרילוגיות יודע על מה אני מדבר. בנוסף היה בסרט אקשן עם שילוב של אימה וגם מתח. סך הכול אי אפשר להשוות את הסרט לסרטי המקור אבל מבחינתי בהתחשב בקושי שביצירת הסרט זה בהחלט לא רע בכלל. לכול מי שלא נהנה מהסרט אולי היו ציפיות גבוהות מידי.

ועוד דבר אחרון: עדיין לא עניתם לי על השאלה האם ומתי הסרט השני יוצא לקולנוע בארץ.

פורסם

1-אתה לא בוחן סרט לפי הקושי שתאורטי בלהכין אותו

2-להשוות המחסל נגד סופרמן זה לא כמו להשוות בין הטורף לחייזר

המשחקים של AVP היו טובים כולל הארקיד ובתאוריה היה דווקה אמור להיות קל לתרגם את זה לסרט טוב

אבל לקחו את הדבר הרע מהטורף וזה עלילה בהווה בכדור הארץ

הכניסו תסריט גנרי

ושחקנים שגם לא מוכרים גם לא כוסית אחת נורמלית וגם לא שחקן בולט אחד

ויצרו זבל גנרי ואני מדבר על שני סרטי AVP

דרך אגב הנוסע השמיני 3-4 לא היו טובים

אבל לפחות השחקנית הראשית ברמה גבוה

פורסם
  • מחבר

טוב, אם אתה ואחרים חושבים שזה סרט לא טוב אני לא התווכח על זה. כמו שאומרים על אוכל " אין להתווכח על טעם ועל ריח" נכון בחלקו גם לגבי סרטים. אני באופן אישי אהבתי את כול הסידרה.

רק לגבי השחקנים, אם לא שמתם לב הקשיש העשיר הזקן בAVP1, זה שממן כביכול את כול הצוות שיחק את הרובוט "בישופ" ב"הנוסע השמיני" 2 ו 3.

ולגבי השחקנית הראשית(AVP1 )אני חייב לומר שלא הייתי מתנגד ................ >:D:biggrinangelA::cool2:

נ.ב

אני מדגיש בכול זאת פעם נוספת את שאלתי האחרונה ואשמח מאוד אם מישהו יודע את התשובה:

האם ומתי יוצא לקולנוע הסרט השני בסידרה?

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לצערי זה לא שודר. תאמין לי שאם זה היה משודר הייתי הולך...

:-\

אם כך, נראה אותו בדרכים אחרות...

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים