פורסם 2003 במאי 122 שנים איזה ציוד מומלץ לקנותהאם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסיםיש לי המון שאלות אז בקיצוררהאם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי
פורסם 2003 במאי 122 שנים מעמ 18% לא משתנה באיזה סכום ובה מדוברעוד איזה 50 שקל החזקה במחסן שלהםועוד מכס תלוי במה מדוברלדוגמא על רמקולים יש מכס של 75% או משהו כזה
פורסם 2003 במאי 122 שנים מעמ 18% לא משתנה באיזה סכום ובה מדוברעוד איזה 50 שקל החזקה במחסן שלהםועוד מכס תלוי במה מדוברלדוגמא על רמקולים יש מכס של 75% או משהו כזהאין שום מע"צ ושום מכס אם אתה לא מצהיר על כלום...בעיקרון אתה יכול להביא מה שאתה רוצה כל עוד זה מתחת ל200$ לבן-אדם... אבל גם אם זה יותר אז אתה לא חייב להצהיר על זהוגם להתמקח על המחיר...אני הבאתי גם קוספת רמקולים גדולה וגם אודיגי 2 ולא לקחו שום $$$..
פורסם 2003 במאי 122 שנים אני הזמנתי מ-ExaByteSystems.com לדים,מפצלים ורוקרים ולא לקחו לי על מע"מ או מכס,ולא היה כתוב על קופסת המשלוח שום דבר מיוחד,אז המסקנה היא שכל עוד מדובר בדברים קטנים יחסית לא יעשו לך בעיות בכלל.
פורסם 2003 במאי 122 שנים הקטע של 200 דולר זה אם אתה חוזר מחולאבל אם אתה עושה הזמנה מחול שמגיעה בדואר זה תמיד עובר דרך המכסאני מאמין שהבן אדם דיבר על הזמנה מאיזה חנותולגבי לא להצהיר - אם תופסים אותך תשלם פי כמה וכמה
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר בוא ואדייקהתחלתי להזמין מ-EBAY ציודכרגע הזמנתי כבל למכשיר סוללרי ומחשב מחירו 6 לירות סטרלינג + 1 לירה שטרלינג הובלה.המחיר כולל הכל 55 שקלהאם לזה למשל יש מע"מ ומכסהכוונה שלי להזמין ציודים מ-EBAYיאיר
פורסם 2003 במאי 122 שנים אם זה מגיע עם קבלה סביר להניח אבל לא בטוח שיחייבו אותך במעמ (18 אחוז)בדרך כלל על מוצרים קטנים הם נותים לוותר אבל אני לא יודע מאיזה סכום בדיוק מדוברמכס לא תשלם
פורסם 2003 במאי 222 שנים (היית מריץ חיפוש ומקבל תשובה, בכל אופן...)תבדוק אם יש על המוצר מכס:http://147.237.72.32/Y_ISHI/אם אין - אתה משלם רק מע"מ (18%).
פורסם 2003 במאי 322 שנים פותחים במשלוחים רק חבילות מעל קילו כלומר שתי פאונד!אם אתה שולח בדאר לארץ משהו תדאג שלא יהייה עליו תגי מחיר וברוב המקרים הם לא יקחו מכס!מנסיון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.