עבור לתוכן

נראה לי שפרצו לי לאייסי

Featured Replies

פורסם

אז ככה קודם כל :

1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם

2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה

יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו...

עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים...

יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה?

שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר

נ.ב. אני מקווה שפתחתי את האשכול הזה בפורום הנכון , כי לא ראיתי שום פורום אחר שיתאים לזה

פורסם

אני יודע שזה ישמע דפוק אבל

תביא למישהו מהחברים שלך את המספר שלך ואת הסיסמא ושינסו להתחבר או שאתה תנסה להתחבר ממחשב אחר

לחבר שלי היה מה שיש לך והוא נתן לי את המספר והסיסמא שלו ואני הצלחתי להתחבר לאייסי שלו ואחרי כמה ימים הוא גם הצליח

פורסם

אז ככה קודם כל :

1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם

2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה

יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו...

עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים...

יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה?

שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר

נ.ב. אני מקווה שפתחתי את האשכול הזה בפורום הנכון , כי לא ראיתי שום פורום אחר שיתאים לזה

וואי גם לך?

גם אני פתחתי דיון לפני שעה אולי פחות.

מה הולך פה?

[br]פורסם בתאריך: 3.04.2008 בשעה 22:36:04

ד"א הבאתי תוכנה שיודעת לזהות סיסמאות,

היא מוצאת סיסמאות יופי טופי ,מצאה את כל הסיסמאות של האיסי שיש לי במחשב (של האנשים שהתחברו מאצלי כמובן).

אבל לא נתן לי להתחבר רק לשלי ולכל השאר זה כן נתן, לא נורא ,אולי זה יעזור לך. :nixweiss:

קח אותה

http://www.sendspace.com/file/m87qff

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים