עבור לתוכן

ישראל בשבילי זה...

Featured Replies

פורסם

לרגל יום העצמאות הקרב ובא החלטתי ל]תוח את התראד הזה על מנת להחליף רעיונות ורשמים.

המטרה של התראד הוא שכל אחד ירשום מה זה "ישראל" עבורו, ומה זה "להיות ישראלי" לדעתו.

ובבקשה תנסו לשמור על רעיונות מקוריים ;D ולא להעתיק חומר מכאן לשם ומשם לכאן(מה שקורה בד"כ).

שווה לנסות לפתח את הרעיון הזה, וכמובן אם לא יהיהו תגובות הולמות והתראד יגרר לספאם הוא ינעל.

אז נתחיל עם דוגמה קטנה משלי:

להיות ישראלי זה להסתובב עם מסכות גז גם כשאין כלום, וכשסוף סוף יש משהו לזכור שלא החלפתם את המסכה כבר 10 שנים.

• תגובות 38
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ישראלי בשבילי....? הדגל. :)

כולם ביחד:"אוווווווווווווווו.............."

פורסם

חור...

פורסם

חזיר ביום כיפור ;D

פורסם

ישראל בשבילי זה הרבה דברים אבל בעיקר זה למשל: השוק בבית ספר, הסטלנות, לשים ז** על הכל, לקלל בערבית במשחק כדורגל, לעשות מנגל ולא לנקות אחרי, אבל בעיקר ישראל בשבילי זה בית לנצח נצחים :)

פורסם

להתבייש בחו"ל

אבל אני יודע רוסית אז זה חצי נחמה ;D

פורסם
  • מחבר

להיות ישראלי זה להסתובב במדינה זרה, ולראות שמשיהו חרט "דני היה פה" על מיטב אתרי התרבות והטבע של אותה מדינה, ולהרגיש גאווה לאומית! 8)

פורסם

כדברי גיל קופטש אם אני זוכר נכון...

ישראלי הוא אחד שעוקף מימין עם הסובארו הכחולה שלו ולא מאותת, אחד שמפליץ במעלית מלאה באנשים, תוקע גרעפס בארוחה משפחתית, נוסע ב-BMW שחורה שנת 67' עם אורות סגולים מתחת וסמל של שני שפנים מ*דיינים בתחת על הגריל, עם מערכת שמנגנת מזרחית בקולי קולות, נוסע לתורכיה וגונב דברים שהוא לא צריך מבית מלון, צועק על מוכרים בחנויות בחו"ל וכו' וכו' כו'....

אגב, אם אתה רוצה להיות ישראלי מצויין, תוריד ת'שיר "אני מנאיק" של גיל קופאטש מק*זה, שם מסתתרת כל הרשימה.

פורסם

ישראלי בשבילי זה מכות, ישראלי בשבילי זה סמים, ישראלי בשבילי זה נרגילה, ישראלי בשבילי זה קללות. :lol:

פורסם

ישראל בשבילי זה אני,כי "כל אדם הוא תבנית נוף מולדתו" :)...

פורסם

ישראל בשבילי זה מאפיה ולא של לחם! ;D

:AR15: :asthanos: :bash:

פורסם

באמת שיר טוב...

בשבילי ישראליות זה :

שביתות,עיצומים,מסיבות טראנס מטורפות,מנייאקים וכמה חבר'ה NURDS בפורום מחשבים..

פורסם

ישראלי בשבילי זה HWZONE ;D

פורסם

עבד ...

לשלם מיסים וכל דבר שימציאו ...

לשלם , לשלם ועוד כמה תשלומים .

פורסם
  • מחבר

ישראל בשבילי זה יותר ממדינה, יותר מאדמה, יותר מדגל, יותר מאוכל , יותר מתרבות, יותר משפה , יותר מנוף.

ישראל בשבילי זה מרכז העולם. ואפילו אם מדובר בחור, זה חור במרכז העולם.

ולמה ישראל בשבילי זה מרכז העולם? כי ישראל זה אני

תחשבו שניה כיצד הייתם מסתדרים חיים שלמים בלי הנוף הישראלי (המדברי)

בלי האקלים (המשוגע)

בלי האוכל (סלמונלה מישהו?)

בלי השפה (שהיא שילוב בין קללות בערבית וכל השאר ברוסית)

בלי האנשים (שחלקם פשוט ח*א)

בלי הגאווה הלאומית (עדיין לא הבנתי במה אנחנו גאים)

בלי התחמנות הלאומית (ותורת הסמוך כמובן)

וכמובן בלי HWzone (אתר חומרה על טהרת העברית? מי שמע על דבר כזה?)

הייתי בכל העולם (אוקי אז לא כל העולם, אבל במספיק מקומות), ואני כל פעם מחדש מתגעגע לישראל.

וזה בגלל שזו המדינה שלי, שהיא אולי מאכילה אותנו בהרבה זבל אבל היא עדיין שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים