פורסם 2008 באפריל 717 שנים אני אוכל להגיע רק ב21...ב22 יש לי LAN Party אצל חבר, מה23 עד ה26 אני בבוםבמלה...אז...Aviko
פורסם 2008 באפריל 717 שנים ה 21 דווקא נראה טוב.. מתנגש לכמה שפחותו אנשים.. יא מוטציה, תסתכל כמה דפים אחורה, אור כהן ועוד מישהו אמרו שהם לא יכולים.. הם כזאת כמות קטנה של אנשים, צריך לשמור על אחד אחד .:: מזכיר שצריך להגביר את המודעות... עמוד ראשי! ::.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר אוקיי, הגעתי למסקנה שזה או ה-19/4 או ה-21/4.19/4, כי זה יום שישי וקצר ופחות תלמידים עובדים בימי שישי (יום יותר חופשי), החיסרון הוא זמני התחבורה הציבורית.21/4, כי התחבורה הציבורית פעילה יותר זמן כנ"ל גם חנויות יותר פעילות... החיסרון הוא שסביר שפחות אנשים יגיעו עקב התחבויות מסויימות ברורות מאליו כמו עבודה, שירות בצבא וכו'....אז שכל אחד ייגיב באיזה תאריך בין השניים הוא מעוניין ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב).
פורסם 2008 באפריל 817 שנים אני מעדיף ב-21, אני עובד קבוע ימי שישי וביום ראשון אני יכול לקחת חופש או לעבוד לילה ולהגיע למפגש.
פורסם 2008 באפריל 817 שנים לא בדקתי בפרופיל אני יוצא ביום שישי הזה בתאריך 11 בואנה הרבה משתמשים פה בני 14-16 ואני חשבתי שכולם בניו 18+ חבל שהמנהלים לא הגיבו על ההודעה ששלחתי להם
פורסם 2008 באפריל 817 שנים מחבר 21 בוקר. תודה. תאמת, בבוקר אני עובד. חשבתי שזה הכי טוב אחרי צהריים, כי גם ככה מלא תלמידים עובדים וכו'....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.