פורסם 2008 באפריל 317 שנים שלום,כבר שנה עברה לה מאז שנפגשנו בפסח 2007.כמו בכל פסח הגיע הזמן להיפגש שוב.אז אני מבקש ממכם שתרשמו פה באיזה תאריכים אתם יכולים להפגש ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב וכו'...).תאריך המפגש יוחלט לפי רוב התאריכים המצויינים...יש לתת תאריכים בין ה-11/4 ל-27/4.התאריך הסופי יוחלט בשבוע הבא. (עד 10/4).עריכה: המפגש יהיה כרגיל בתל אביב בעזריאלי.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אומנם שנים לא לקחתי חלק בפורום אבל אני דיי עוקב.. בכל מקרה, אני משרת בקריה אני יכול מראשון עד חמישי כולל אבל מעדיף שלא בחמישי
פורסם 2008 באפריל 317 שנים הכי טוב שתעשה סקר עם כל אחד מהימים, וכל אחד יבחר..הבעיה שהקהילה הותיקה התבגרה וכולם בצבא, ועכשיו לא נראה לי שיהיו הרבה אנשים
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר אני לא יכול לעשות סקר לאיזה 15 ימי חופשה +-, עדיף שכל אחד ייתן יום ספציפי שהוא יכול כי אני יודע שלהרבה מאיתנו יש עיסוקים חשובים יותר כמו לשרת בצבא או לעבוד וכו'....וחבר'ה, להתעורר אני רוצה לראות עוד תגובות, שמשהו לפחות ייצא לפועל.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים אני לא יכול לעשות סקר לאיזה 15 ימי חופשה +-, עדיף שכל אחד ייתן יום ספציפי שהוא יכול כי אני יודע שלהרבה מאיתנו יש עיסוקים חשובים יותר כמו לשרת בצבא או לעבוד וכו'....וחבר'ה, להתעורר אני רוצה לראות עוד תגובות, שמשהו לפחות ייצא לפועל.עושים 3 אפשרויות1-56-1011-15ואז לאפשרות שנבחרה עושים סקר חדש וזהו...ככה יהיה לך ממש כאב ראש
פורסם 2008 באפריל 417 שנים הפורום התמלא ערסים הבריחו את החנונים האמיתים אין מספיק חנונים לעשות מפגש :'( :'( :lol:
פורסם 2008 באפריל 417 שנים הפורום התמלא ערסים הבריחו את החנונים האמיתים אין מספיק חנונים לעשות מפגש :'( :'( יש מספיק אל תדאג________________________________________________________________לדעתי היום חופש הראשון של פסח (21.4) שיוצא יום שני - יהיה מצויין! (אפשרי גם בשאר השבוע, אם יותר נוח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.