עבור לתוכן

האם אפשר לבנות מחשב שיעבוד בלי להתחמם יותר מדי בתוך שידת טלויזיה סגורה?

Featured Replies

פורסם

אשתי התלהבה מהרעיון של לחבר מחשב לטלויזיה בסלון . יש לנו עכשיו wii מחובר לטלויזיה (הוא לא בשידה) אבל הוא לא נותן הרבה יותר מגלישה בסיסית באינטרנט.

היא התחילה לתת לי רשימת דרישות של מה שצריך להיות שם . ואז היא אמרה "זה צריך להיות בקופסה קטנה בגודל של DVD וצריך להיות בתוך השידת טלויזיה. אמרתי לה שקטן זה יקר וגם בתוך השידה האיוורור לא משהו והמחשב יתחמם יותר מדי (שידה סגורה מעץ סנדוויץ עם דלתות זכוכית מקדימה) והיא טענה שיש "חור גדול מאחור". החור הזה די צמוד לקיר ויש שם הרבה כבלים שעוברים שם.

זה בכלל אפשרי לבנות מחשב שיוכל לחיות בתוך שידת טלויזיה כזאת בלי להתחמם? אנחנו גם צריכים כרטיס מסך עם יציאת S-video או משהו דומה (אולי 2400pro ) כרגע עד שנחליט שאנחנו צריכים גם טלויזיה חדשה. זה לא דחוף לנו כלכך.

ודבר ראשון אני רוצה להגיד בנושא הוא שאני לא רוצה קירור מים . יש לי אני יודע שיש פתרון כזה אבל אני לא רוצה גם מיקר את כל המערכת וגם צריך לתחזק את זה.

חשבתי איפה לשאול אבל בגלל שהבעיה העיקרית שלי זה איך לקרר דבר התחלתי פה. בבקשה להעביר לפורום הנכון אם זה לא מתאים לפה.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל, מבחינת מעבד וטמפ' - E8200 .

מבחינת קרור שייכנס לך, MAX ORB ומבחינת השידה - טיפ: תעשה שני חורים בפלטה האחורית לשני מאוררי 120ממ שקטים (תוכל אפילו לקמבן חשמל מהספק של הHTPC).

http://tms.co.il/product/3891

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים