עבור לתוכן

שביתה כללית במשק מיום רביעי

Featured Replies

פורסם
מערכת החינוך חוזרת לפעול

התקדמות גם במו"מ בין הסתדרות המורים לנציגי האוצר סביב פיטוריהם המתוכננים של אלפי מורים. בעקבות הסכם אליו הגיעו משרד החינוך, הסתדרות המורים והאוצר, מחר יתחדשו, כאמור, הלימודים בבתי הספר היסודיים, בחטיבות הביניים והגנים, ובתי הספר העל יסודיים .

• תגובות 71
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוואי נט עכשיו גם רשום...

פורסם

תקרא טוב כתוב שמחר יהיה

מחר יתחדשו, כאמור, הלימודים בבתי הספר היסודיים, בחטיבות הביניים והגנים, ובתי הספר העל יסודיים .
פורסם

צודק.

עכשיו כתוב גם ב-YNET שיש לימודים בתיכונים :(

פורסם

זהו 100% אחוז שאין שביתה?

או שיש כמה סיכויים שכן תהיה?

במלא אני הולך לבוא לבית הספר ב9 במקום ב7....אבל אני לא רוצה לקום ב9 ולגלות שיש שביתה כי אם יש אני ישן עד איזה 12 :-\

פורסם

רגע שניה, אני מצטט מ YNET - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2602594,00.html

"התקדמות גם במו"מ בין הסתדרות המורים לנציגי האוצר סביב פיטוריהם המתוכננים של אלפי מורים. בעקבות הסכם אליו הגיעו משרד החינוך, הסתדרות המורים והאוצר, מחר יתחדשו, כאמור, הלימודים בבתי הספר היסודיים, בחטיבות הביניים, בבתי הספר העל יסודיים ובגנים. יו"ר ארגון המורים העל יסודיים, רן ארז, נענה גם לבקשת משרד החינוך שלא לפגוע בקיומן של בחינות המגן."

אז לתלמידים שלומדים עם ארגון המורים ואין להם מחר שום בחינות מגן או בגרות, באים לביצפר או שלא ? ???

נ.ב

איזה מדינה משוגעת, כל שניה יש משהו שונה.. במקום אחר בעולם דבר כזה בכלל לא היה הגיוני.. >:(

פורסם

בקיצור, בהתחלה הסתדרות המורים אמרה שהיא חוזרת ללמד. ארגון המורים רק הרשה לערוך מתכונות ובגרויות החל ממחר. (בדיוק בקטע שTaZoK אמר לי שאני מדבר דברים שאני לא מבין בהם כלום).

אחרי זה גם הם השתכנעו או משהו, והחליטו שכולם לומדים רגיל. לפחות לפי מה שהבנתי.

פורסם

רגע שניה, אני מצטט מ YNET - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2602594,00.html

"התקדמות גם במו"מ בין הסתדרות המורים לנציגי האוצר סביב פיטוריהם המתוכננים של אלפי מורים. בעקבות הסכם אליו הגיעו משרד החינוך, הסתדרות המורים והאוצר, מחר יתחדשו, כאמור, הלימודים בבתי הספר היסודיים, בחטיבות הביניים, בבתי הספר העל יסודיים ובגנים. יו"ר ארגון המורים העל יסודיים, רן ארז, נענה גם לבקשת משרד החינוך שלא לפגוע בקיומן של בחינות המגן."

אז לתלמידים שלומדים עם ארגון המורים ואין להם מחר שום בחינות מגן או בגרות, באים לביצפר או שלא ? ???

נ.ב

איזה מדינה משוגעת, כל שניה יש משהו שונה.. במקום אחר בעולם דבר כזה בכלל לא היה הגיוני.. >:(

כווווווווווווווולללם לומדים! חלאס

פורסם

במילה אחת : א-כ-ז-ב-ה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחר יש משהו?

חבר אמר לי שאולי יש מחר שביתה...

פורסם

לפי YNET מוסדות החינוך לא ישבתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים