עבור לתוכן

שביתה כללית במשק מיום רביעי

Featured Replies

פורסם

מטה המאבק של ההסתדרות החליט אחר הצהריים על שביתה כללית במשק שתתחיל ביום רביעי בשעה 06:00 בבוקר. ביום זה אמורה התוכנית הכלכלית לעלות להצבעה בכנסת בקריאה ראשונה. אמש הורה יו"ר ההסתדרות, ח"כ עמיר פרץ, על הפסקת המו"מ עם משרד האוצר. פרץ נימק את החלטתו בכך שוועדת השרים לענייני חקיקה התכנסה אמש כדי להכין את התכנית הכלכלית לקראת הגשתה להצבעה.

השביתה תקיף את משרדי הממשלה ויחידות הסמך (כגון ביטוח לאומי ושירות התעסוקה), הרשויות המקומיות, המועצות האזוריות, החברות הממשלתיות, רשות הדואר, רשות שדות התעופה, נמלי הים, רכבת ישראל, עובדי המינהל באוניברסיטאות, מזכירויות בתי המשפט, הבנקים, הבורסה ומפעלים גדולים במגזר הפרטי והעסקי בהם קיימים ועדים.

"הארץ" דיווח כי בשל השביתה לא יהיו המראות מנתב"ג, אך הנחיתות יתקיימו כרגיל. בנוסף, ידלדלו קווי הרכבת ובנמלי הים לא תהיה פריקה וטעינה של אוניות. שירותי חברות "דן" ו"אגד" יתקיימו כמעט כרגיל.

ואם אתם שואלים את עצמכם ,יש שביתה בבתי-הספר ,אז התשובה היא כן!!

• תגובות 71
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל איך אתה יודע שיש שביתה בבתי ספר לא אמרו שישבתו מוסדות חינוך ???

פורסם

לא לדאוג, הימים הראשונים של השביתה הם במבצע - רק 400,000,000 ש"ח נזק ליום. בהמשך התעריף ישתנה ואז כל יום שביתה יעלה למשק 1,000,000,000 ש"ח.

העיקר שהאיש עם השפם מרוצה.

פורסם

זה נתונים אמיתיים?

פורסם
פורסם

כל מי ששמח... כם אני רוצה אבל אני קצת עצוב...

יש לי מגן בפסקל ביום שני... מה אעשה?!!!!!?!

כניראה שנצטרך ללמוד לבד :bash:

פורסם

ואם אתם שואלים את עצמכם ,יש שביתה בבתי-הספר ,אז התשובה היא כן!!

יכל להיות שאני עיוור או לא רואה טוב ( ;D ) אבל לא ראיתי בשום מקום ( Walla & Ynet ) שרשום בברור שאין בצפר.

פורסם

השביתה במשק לא קשורה לבתי ספר, אבל גם בתי הספר יכולו לשבות אבל זה לא בטוח, תחכה למחר.

ד"א תוריד את כמות סימני השאלה מספיק אחד.........

פורסם

יכל להיות שאני עיוור או לא רואה טוב ( ;D ) אבל לא ראיתי בשום מקום ( Walla & Ynet ) שרשום בברור שאין בצפר.

כנ"ל

מקווה, יש לי מבחן בתנ"ך ועבודה בהיסטוריה ב/ליום רביעי ;)

פורסם

כל כך שולט שביתה!!!

לי יש להגיש עבודה בפרולוג

יש לי 10 חוקים!! אתם תעזרו לי להשלים עוד איזה חמש? אני לא מבין כלום בפרולוג...

פורסם

יש לי 10 חוקים!! אתם תעזרו לי להשלים עוד איזה חמש?

לא... ;D

פורום תכנות, למעלה במסדרון.

פורסם

מממ...

לא הגיע הזמן להפסיק עם 80 ת'רדים כל יום שאומרים בחדשות מילה שמתחרזת עם שביתה?

פורסם
במגזר הפרטי והעסקי בהם קיימים ועדים. כן ישבתו המורים בבתי הספר היסודיים, חטיבות הביניים, התיכונים וגני הילדים.

פורסם

מממ...

לא הגיע הזמן להפסיק עם 80 ת'רדים כל יום שאומרים בחדשות מילה שמתחרזת עם שביתה?

Stickey it

"האם מחר בתאריך XX.XX תתקיים שביתה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים