עבור לתוכן

שאלה בנושא מדרסים שקניתי

Featured Replies

פורסם

לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ.

את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי.

אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 ימים והוא ישקע יותר ויהיה נוח ובמידה והבעיה נשארת אז לפנות אליהם.

מדרסים אמורים להתרכך? אמורים להיות לא נוחים בהתחלה? ועוד דילמה היא שבמידה ואני ארצה להגדיל את מידת הנעל ע"י החלפה אני מפחד שלא יתנו לי כי עברו יותר משבועיים... מה לעשות?

פורסם

יכול להיות שמדרסים יהיו נוחים אחרי כמה זמן של שימוש כי יש כמה סוגים של כפות רגליים אז אחרי כמה זמן זה מתרכך ונשאר אם צורת הרגל שלך

פורסם

לי אישית לקח שבוע-שבועיים עד שהתרגלתי למדרסים ויש לי רגל רחבה (מעולה כדי ללכת על שלג :smile1:).

תחכה עוד קצת, עוד שבוע ככה תראה אם אתה מתרגל.

פורסם

בכל מקרה , אני עובד בחנות נעלים ואנחנו גם עושים מדרסים

אבל אך ורק אם הפניה של רופא , ולפי המלצותיו של הרופא על סוג המדרס המתאים לך

וגם לפי תביעה של הרגל שלך במין חומר כזה שמאפשר ליצור מדרס על פי צורת הרגל

איך עשו לך?

פורסם

גם לי יש פלסטפוס ועשיתי מדרסים לפי התביעת רגל כמו שהבחור מעליי אמר

וכן בהתחלה קצת לא נוח וקשה להתרגל אבל לי אישית המדרסים האלו שינו לי הרבה הרבה כי היו לי כאגבי גב ממש ממש מטורפים

קנה נעלי New Balance הם מצוינות ונוחות

ד"א

אחרי שנה בערך שהיתי עם המדרסים שמתי לכמה ימים נעליים בלי המדרסים שעשו לי וחזרו לי הכאבי גב בערך .. וחזרתי למדרסים :)

פורסם
  • מחבר

המקום שעשיתי בו את המדרסים הוא אותו מקום שבו גם קניתי את הנעליים ועכשיו אחרי שביקרתי קצת אצל אורטופדים נורמלים המקום ניראה לי ממש לא מקצועי.

בכל אופן אחרי שהבנתי מה שרשמתם לי, אני מרגיש שהנעל לוחצת לי גם בחלק העליו של הרגל זה עדיין מצב תקין? או שללכת כבר לחנות ולהחזיר את הנעל למידה גדולה יותר?

פורסם

אכן לוקח בערך שבוע להתרגל, קח את הזמן ותנסה ואם לא תחזור אליהם.

תוודא שעשית גם מדרס מסוג איכותי ולא סתם קרטון או משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים