עבור לתוכן

מפרט לחלקי מחשב למשחקים בלבד[מעבד לוח אם כרטיס מסך] עד 2500$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם בעוד שבוע במסגרת עבודתי אני טס להונג קונג אני רוצה לקנות שם חלקי מחשב בתקציב של עד 2500 דולר בערך

החלקים הם מעבד כרטיס מסך ולוח אם ? יש למישהו המלצה?

האם כדאי לקנות כרטיס מסך ultra 8800 או את סידרה 9 החדשה?

מעבד האם כדאי לקנות אחד ממעבדי האקסטרים ?

לוח אם לפי המלצה שלכם?

אשמח לקבל מפרט תודה רבה לכם

נ.ב גם מבוגרים אוהבים לשחק [בן 35]

פורסם

שלום לכולם בעוד שבוע במסגרת עבודתי אני טס להונג קונג אני רוצה לקנות שם חלקי מחשב בתקציב של עד 2500 דולר בערך

החלקים הם מעבד כרטיס מסך ולוח אם ? יש למישהו המלצה?

האם כדאי לקנות כרטיס מסך ultra 8800 או את סידרה 9 החדשה?

מעבד האם כדאי לקנות אחד ממעבדי האקסטרים ?

לוח אם לפי המלצה שלכם?

אשמח לקבל מפרט תודה רבה לכם

נ.ב גם מבוגרים אוהבים לשחק [בן 35]

תראה כרטיס מסך מסדרה 9 הוא גדול מאוד ! ואני לא יודע איזהמארז יש לך והאם הוא יכנס שם. כרגע הוא הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק ואם יש לך תקציב ומקום בשבילו במארז אז תקנה.

בקשר למעבד, מעבדי האקסטרים הם יותר לגרפיקאים שמפעילים תוכנות גרפיקה כבדות מאוד על המחשב. לדעתי E8400 עדיף לך ואמרת שאתה אוהב לשחק אז הוא מצוין בשביל משחקים, עדיף על מרובעי הליבות!

לוח אם אתה יכול לקחת:

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066

ההבדל בינהם הוא הגודל. אביט יותר גדול.

אחלה לוחות אם אין לך מה להגזים עם יותר. אם אתה מעוניין במערך SLI (לחבר שני כרטיסי זכרון) אז זה כבר משהו אחר.

ב2500$ אתה כבר יכול לקנות מחשב חדש!

מקווה שעזרתי לך במשהו :)

פורסם

תראה כרטיס מסך מסדרה 9 הוא גדול מאוד ! ואני לא יודע איזהמארז יש לך והאם הוא יכנס שם. כרגע הוא הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק ואם יש לך תקציב ומקום בשבילו במארז אז תקנה.

בקשר למעבד, מעבדי האקסטרים הם יותר לגרפיקאים שמפעילים תוכנות גרפיקה כבדות מאוד על המחשב. לדעתי E8400 עדיף לך ואמרת שאתה אוהב לשחק אז הוא מצוין בשביל משחקים, עדיף על מרובעי הליבות!

מרובע ליבה הוא מחשבה לעתיד כיוון שעוד שנה כל המשחקים יתמכו במרובעי ליבה ואז תיהיה עדיפות הרהב יותר גדולה

לוח אם אתה יכול לקחת:

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066

ההבדל בינהם הוא הגודל. אביט יותר גדול. ברור שיש הבדל.. מספר היצאות USB ועוד הרבה דברים

אחלה לוחות אם אין לך מה להגזים עם יותר. אם אתה מעוניין במערך SLI (לחבר שני כרטיסי זכרון) אז זה כבר משהו אחר.

SLI זה מערך של כרטיסי מסך ולא כרטיסי זיכרון

ב2500$ אתה כבר יכול לקנות מחשב חדש!

מקווה שעזרתי לך במשהו :)

כמה שטויות בהודעה אחת....

*

פורסם

קודם כל התכוונתי במערך SLI לכרטיסי מסך ובטעות יצא לי כרטיסי זכרון!!!! אז אל תאכל אותי

מה בדיוק ההבדלים המשמעותיים שנתתי לו בין שני הלוחות אמ? לשניהם אותו צ'יפ!

ותגיד לי בבקשה על סמך מה אתה אומר שתהיה תמיכה במרובעי ליבות עוד שנה? אל תגיד סתם דברים באוויר אם אין לך הוכחות מוצקות!

המרובעי ליבות זה מחשב רחוקה מאוד לעתיד אז אל תגזים ותגיד עוד שנה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים