עבור לתוכן

עזרה - MW221U, VW222U, VW222S

Featured Replies

פורסם

מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות)

MW221U

VW222U

VW222S

אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי.

ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו.

תודה ענקים לעוזרים

פורסם
  • מחבר

אז מבין 2 המסכים מסדרת ה MW ללכת על ה U, כי אין כל כך הבדלים בין השנים.

לגבי 2 האחרים לא משנה, אבל מי מבין 2 הסדרות יותר חדשה ה MW או ה VW ?

פורסם

זה לא כל כך משנה מה תיקח, היום לא כדאי להשקיע יותר מ-1300 ₪ ב-22" TN, כי בכולם יש אותה בעיה של זווית צפייה אנכית צרה ביותר נלווית לחוסר אחידות בתאורה ובגוונים. ה-MW221U הוא זול ומתאים למטרתו העיקרית (משחקים), כמו גם ה-Chimei 221D. לשניהם יש אותה אחריות של 0 פיקסלים מתים בשנה הראשונה (אסוס עם רונלייט וויז'ואל די.ג'י, וצ'אי מאי עם בנדא מגנטיק).

פורסם

ElemenTal, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את הדגמים שאתה מתלבט ביניהם.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בין ה VW222S לבין ה MW221U - מה עדיף ?יענו אני באמת לוקח אחד מהם - איזה פשוט עדיף לקחת ? (איפה שאני קונה יש הבדל של 18 ש"ח במחיר)

האם זה שב MW221U יש ניגודיות רק של 1:700 זה לא תיהיה בעיה ? כי נגיד ראיתי את ה E228WFP שגם לא יש 1:700 והוא היה הרבה יותר חשוך משאר המסכים. אז זה בגלל שלא כיוונו אותו מספיק טוב או בגלל הניגודיות ?

פורסם
  • מחבר

טוב אז בין ה VW222S לבין ה MW221U - מה עדיף ?יענו אני באמת לוקח אחד מהם - איזה פשוט עדיף לקחת ? (איפה שאני קונה יש הבדל של 18 ש"ח במחיר)

האם זה שב MW221U יש ניגודיות רק של 1:700 זה לא תיהיה בעיה ? כי נגיד ראיתי את ה E228WFP שגם לא יש 1:700 והוא היה הרבה יותר חשוך משאר המסכים. אז זה בגלל שלא כיוונו אותו מספיק טוב או בגלל הניגודיות ?

משהו בבקשה, אני רוצה להזמין, איזה מהם עדיף ?

פורסם

ל-VW אין אפילו DVI, איך הוא בכלל אופציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים