עבור לתוכן

מה אתם חושבים?הכל תואם? עד 12500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

כמות: 1

מחיר: ¤1230

קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme

מחיר: ¤319

לוח אם: Asus P5N-D

מחיר: ¤833

מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

מחיר: ¤430

קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2

מחיר: ¤70

ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI

מחיר: ¤643

זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5

מחיר: ¤452

קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS

מחיר: ¤489

כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail

כמות: 2

מחיר: ¤1122

כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk

מחיר: ¤178

מקלדת: LOGITECH G15 Gaming Keyboard

מחיר: ¤576

עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3 שנות אחריות

מחיר: ¤271

מסך: Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp Black Only

מחיר: ¤3324

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד

מחיר: ¤0

סה"כ: ¤11064

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהנושא הזה לא מעניין אף אחד ולא מאתגר אבל בקשה קצת עזרה :jump:

פורסם

מפרט קטלני. אם אתה מעוניין ב-OC עוד מעט ה Q6700 יורד למחיר של Q6600. הוא אמור להיות יותר משתלם.

פורסם

מפרט מבוזבז מאוד! אתה יכול לחסוך בהרבה מקומות. אם אתה רוצה אני יכול לבנות לך משהו יותר משתלם!

פורסם

אבל תראה שיש לו שם גם ציוד היקפי

דרך אגב הקפצה מותרת אחרי 24 שעות

פורסם

הכל אכן נראה תואם.

פורסם

מפרט פצצה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון,סליחה על ההקפצה

פשוט כבר הרגלתם אותי לזה שאני פותח ת'ראד ואחרי דקה יש תגובה :yelclap:

דבר שני אתם חושבים ששתי GT יספיקו למסך כזה?

ומה לגבי המארז הוא יכיל הכל כמו שצריך?

זאת אומרת,האם הוא גדול מספיק?

לגבי ה6700 אני חשבתי על זה אבל הוא לא מופיע בשום אתר חוץ מאחד אם אני לא טועה ואם תהיה ירידה במחיר מתי היא תיקרה?

מפרט מבוזבז מאוד! אתה יכול לחסוך בהרבה מקומות. אם אתה רוצה אני יכול לבנות לך משהו יותר משתלם!

אם אתה יכול לתת לי מפרט יותר טוב ומשתלם אני אשמח התקציב הוא 12500 פחות או יותר אין לי

בעיה להוציא סכום כזה על מחשב כי אני לא כל יום ולא כל שנה קונה מחשב

פורסם

דבר ראשון,סליחה על ההקפצה פשוט כבר הרגלתם אותי לזה שאני פותח ת'ראד ואחרי דקה יש תגובה :yelclap:

הידרדרות ניכרת ברמת-השירות, אתה אומר, מה ?

חכה רגע - אני כבר מעדכן את האחראים, כדי שיטפלו במתנדבים הסוררים האלו תכף ומיד, ובמלוא החומרה (או התוכנה - מה שיבוא קודם) ;->

פורסם

אוקיי כמה נקודות:

א) המקלדת הזאת היא בזבוז כסף מאד רציני, אתה באמת צריך אותה?

ב) תרד לCorsair VX450 שום מערכת לא לוקחת 750W והספק סתם ימשוך עוד מתח מהקיר ויעלה לך יותר, או אם אתה מרגיש רצון עז לבזבז כסף על חשמל אתה מוזמן לקחת 520VX וגם זאת הגזמה.

ג) אם אתה כבר משקיע אז תיקח את ה 2408 החדש.

ד) יש כבר 8800GT ב9XX ש"ח חיסכוןם של כמעט 400 שקל במקרה שלך.

ה) אתה באמת צריך כזה קירור למעבד?

ו) לדעתי עדיף לך לקחת שני 9600GT שמספקים ביצועים דומים ל8800GT ועולים רק 800 האחד(מה שנותן לך חיסכון של כמעט 700 שקל!)

אתה מוזמן להגיב לנקודות האלו ואני מבטיח שרמת השירות תעלה .

פורסם
  • מחבר

א)אתה צודק זה באמת ביזבוז כסף אבל לדעתי זו גם השקעה על מיקלדת איכותית שתישאר איתי הרבה זמן.לא שמקלדת אחרת תתקלקל מהר,אני פשוט יודע מזה מקלדות גרועות וגם פעם אחת בא לי לדעת איך להשקיע במחשב כי עד היום היו לי מחשבים קקות

ב)אני לא רוצה לקחת סיכון במרווח כל כך קטן וכמו שאחרים יגידו זה גם טוב לשידרוגים עתידיים

ג)הבנתי מאנשים בפורום שהוא לא זמין בארץ

ד)אתה יודע אם לכרטיסים האלה יש קירור שהוא נפרד מהכרטיס כי אני מביא לכל כרטיס S1 משלו

ה)למה לא?יותר קר יותר טוב1

ו)אני בכלל שוקל לקנות שתי 9800 GTX ואתה מדבר איתי על 9600GT ??הם לא יצליחו לעמוד ברזולוציה של 24"

תודה על השירות האדיב שלכם.תדעו שתמיד אהבתי אתכם גם אם לא היה בא לכם להגיב לי לפעמים ;)

פורסם

אני רק חייב להגיב על משהו אחד קטן:

) תרד לCorsair VX450 שום מערכת לא לוקחת 750W והספק סתם ימשוך עוד מתח מהקיר ויעלה לך יותר, או אם אתה מרגיש רצון עז לבזבז כסף על חשמל אתה מוזמן לקחת 520VX וגם זאת הגזמה.

זה שטויות במיץ עגבניות, אבל בטירוף.

קודם כל, לא הייתי לוקח פחות מ-500, אבל זה ניחא, מה שהפריע לי זה המשפט

הספק סתם ימשוך עוד מתח מהקיר
.

זה בדיוק הפוך. ככל שהספק יותר איכותי ויותר חזק, ההספק שהוא יקח מהקיר הוא יותר נמוך. העובדה שספק יכול לספק 750W לא אומרת שהוא לוקח במשך כל הזמן 750W. אל תטעה.

המפרט נראה מצויין אגב, אבל באמת הייתי יורד שם בכמה דברים, המקלדת אפרופו פיצוץ :)

ואני הייתי לוקח פחות 9800 אחד, או 8800GT X 2. אתה יכול לשקול גם 3870X2, הוא יהיה ממש טוב לרזלוציות האלה.

יום טוב.

פורסם

אני רק חייב להגיב על משהו אחד קטן:

זה שטויות במיץ עגבניות, אבל בטירוף.

קודם כל, לא הייתי לוקח פחות מ-500, אבל זה ניחא, מה שהפריע לי זה המשפט .

זה בדיוק הפוך. ככל שהספק יותר איכותי ויותר חזק, ההספק שהוא יקח מהקיר הוא יותר נמוך. העובדה שספק יכול לספק 750W לא אומרת שהוא לוקח במשך כל הזמן 750W. אל תטעה.

המפרט נראה מצויין אגב, אבל באמת הייתי יורד שם בכמה דברים, המקלדת אפרופו פיצוץ :)

ואני הייתי לוקח פחות 9800 אחד, או 8800GT X 2. אתה יכול לשקול גם 3870X2, הוא יהיה ממש טוב לרזלוציות האלה.

יום טוב.

איך אני אוהב שאנשים בלי שמץ של מושג באים ומזיינים את השכל, ההבדל ביני ובינך הוא שאני מבסס את מה שאני כותב על עשרות ביקורות ואתה מבסס את מה שאתה אומר על השערות מגוכחות.

העובדה שאתה אפילו מציע את ה 3870X2 בתור אופציה מראה בדיוק מה ה"עצות" שלך שוות.

בכל אופן ההבדל בביצועים בין ה9600GT SLI וה8800GT SLI הוא מינורי כמו שאפשר לראות כאן http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_9600_gt_sli_performance/default.asp

לא לחכות שבוע-שבועיים למסך שאתה מוציא עליו 3000+ שקל זה פשוט טיפשי.

בקשר לקירור למעבד, קר יותר לא ממש משנה אם אתה לא עושה OC ופריזר 7 יעשה את העבודה טוב מספיק.

פורסם

בתוך בן אדם "מבוסס", אני מציע שתקרא קצת.

ואגב, יש עוד הרבה כאלה, רק תחפש.

http://www.pcpower.com/technology/myths/#m1

זה שטויות מה שאמרת.

וכן, ה-3870X2 בכלל לא רע, בעיקר עם הגירסא החדשה של הדריברים, אני עדיין הייתי הולך על 9800 יחיד, אבל הוא לא דבר שאפשר להתעלם ממנו...

/עריכה

למקרה שלא הבנת, השטויות התייחס אך ורק לספק ... לא למשהו אחר

\עריכה

פורסם

yfital, בעניין ספק-הכוח : ראשית, צריכת-ההספק של ספק-כוח מרשת-החשמל לכל הספק מסופק נתון, היא פונקציה של היעילות שלו (וגם של ה-PF שלו - אך לכך לא ניכנס, בעיקר משום שבעבור צרכנים-ביתיים אין לכך משמעות כלכלית) - ולא תלויה באופן כלשהו בהספקו הנקוב. שנית, אופיין היעילות של ספקי-כוח, כמדומני, בד"כ איננו קווי, והנו "קעור" - כלומר נקודת שיא-היעילות נמצאת במרבית המקרים אי-שם באמצע - בין 0W להספק-הנקוב, כך שכדי להיות באותה נקודה במשך מרבית הזמן, רצוי דווקא לבחור בספק-כוח שההספק-הנקוב שלו לא רחוק מדי מצריכת-ההספק הצפויה של המערכת (כ-400W בקירוב למערכת עם מערך SLI רציני).

ובעניין כרטיס-התצוגה : מערך SLI מבוסס nVidia GeForce 9600GT/512MB בד"כ מותיר את מבוססי ה-AMD-ATi Radeon HD 3870 X2 הרחק מאחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים