פורסם 2008 באפריל 117 שנים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 117 שנים תעשה הכלה דו כיוונית בין 2 השפות. לכל מילה בשפה B אם המילה היא לא אפסילון אז היא בהכרח נוצרה ע"י האוטומט B רק בלי התוספת של המצב ההתחלתי כסופי ולכן שייכת לשפה של A ולכן מוכלת בצד השני. אם המילה היא אפסילון אזי היא שייכת גם לצד השני.הכיוון השני דומה, אם המילה היא לא אפסילון אז היא בהכרח ב B, אחרת אם היא אפסילון אז היא בגלל התוספת.מבולבלים ? גם אנחנו...
פורסם 2008 באפריל 117 שנים זאת לא הפרכה?תצייר את A כאוטמט מעל א"ב a שמקבל רק מילים עם מספר פעמים אי-זוגי של a-ים (לדוגמא: a, aaa, aaaaa בשפה).ותקבל ש-B זה בעצם כל המילים בא"ב.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר יש לי שאלה אחת נוספת שלא הצלחתי לפתור.... אני אמור לשרטט את האוטומט C. צירפתי בקובץ... אני יודע שאני צריך שבריצה אחת אצל אוטומט אחד הריצה תסתיים במצב מקבל ובעוד בריצה אחרת היא לא תתקבל, כלומר נקבל את ההפרש הסימטרי, אבל יש לי בעיה לשרטט את זה... אני אשמח אם מישהו יוכל לצייר עבורי את זה ... תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 217 שנים ננסה שוב (ואז בטח יבוא מישהו ויראה איזה שטות אני כותב):תיצור אוטומט מכפלה של 2 האוטומטים האלו ותדאג שהמצבים המקבלים שלו הם רק אלו אשר היו מצבים מקבלים באחד מהאוטומטים המקוריים ולא בשניהם ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.