עבור לתוכן

להיתגייר

Featured Replies

פורסם

פותח האשכול תשמע ניסיתי לשלוח לך מייל כתבתי לך מכתב ענקי ובסוף זה לא נתן לשלוח :kopfpatsch:

אבל תשמע אני אכתוב בקצרה במקום לדבר על דברים כאלה בפורום כזה שזו שטות פשוט ענקית כנס לאתרים הבאים ותשאל רבנים כל מה שאתה רוצה, אם זה למה היהדות עדיפה מהנצרות והאיסלם או כל מה שאתה רוצה כל הספקות שלך והרב יענה תוך כמה ימים ( כמובן זה באנונימיות)

ואם אתה צריך עצות למה להתגיר וכל מיני כאלה יענו לך שמה :

אתר מורשת- www.moreshet.co.il

אתר כיפה- www.kipa.co.il

אתר שופר של הרב אמנון יצחק שיש שם הרצאות שלו שבאים אליו כופרים ששמים פה את כולם ביחד ובאמת יודעים מה הם שואלים הם חוקרים את כל זה ובאים אליו בשאלות קשות חבל על הזמן ובלי לחשוב בכלל הוא משתיק אותם במקום( ויש כאלה שיכתבו תגובות רעות עליו אבל אתה יכול לראות ולהתרשם)

www.shofar.net

ותאמין לי אתה לא תתחרט תשאל את השאלות שלך בחופשיות תחפש באתר "שאל את הרב" ושמה תשאל את השאלה שלך או שתעשה בחיפוש את מה שאתה רוצה לשאול נגיד "גיור" וזה יראה לך רשימה של שאלות על זה..

ואל תסתמך על התגובות פה אני אומר לך הם משפיעות חבל על הזמן גם אותי

ואני לא בא לריב פה עם אף אחד אז אל תנסו בכלל אני באתי רק להציע

בהצלחה

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

מי אמר שאנחנו רבים פה ?? :nono: כל אחד אומר מה שיש לו ומה דעתו זה לא ריב..

ובקשר להסתמך .. תאמין לי כדאי לו להסתמך ואני מקווה שהוא כן ..

לפותח התרד .. אני לא אומר לך תתאסלם אני אומר לך אלל אלל אלל תמהר תסתכל תחפש ותראה תקרא על כל הדתות ואני בטוח שאתה תמצא את הדת הנכונה שהיא האיסלאם :) מי שוטף את עצמו 5 ימים ביום לפני שמתפלל ?? איך אפשר לעמוד בין הידיים של אלוהים בלי להיות נקי ?? ( תפילה = עמידה בין הידיים של אלוהים ) .. איך לא מקנאים על הבנות האמהות האחות הנשים והכל חופשי .. 0.0000001% מהאיסלאם שאין פה דבר רע לבני אדם הוא מביא איתו רק כול טוב .. תחשוב קצת ותמצא ואם אתה צריך עזרה אני פה תשלח בפרטי..

http://www.thekeytoislam.com/ ( תסתכל על האתר הזה באנגלית )

http://www.beconvinced.com/en/main.php

http://www.zeitlin.tlv.k12.il/old/islam.htm ( בעברית )

פורסם

ברור, אל לו להסתמך על תגובות שהוא מקבל באתר מחשבים שמורכב מפחות או יותר כל גווני האוכלוסייה בישראל,

אלא רק על תגובות שהוא מקבל באתרים של דתיים, כי שם הם הרבה יותר אובייקטיביים בעניין, אה הא.

פורסם

תשמע אני לא מדבר פה על כולם אבל אני רואה נגיד באשכול של "מאמין/לא מאמין..." כמה רבים ומתחילים לרדת על היהדות ופשוט אני לא בא להתחיל את זה בגלל זה אני לא משתתף באשכולות בנוגע לדת אני באתי רק להציע לבחור פה לא יותר מזה ויש לי מספיק מה להגיד תאמין לי...

ובאמת אני לא בא לשפוט פה את כולם ולהגיד שרבים פה אני פשוט לא רוצה להכנס לזה

[br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 19:49:06

אבל הבעיה שהוא עכשיו לא סגור על עצמו וכל תגובה קטנה יכולה לשנות את דעתו ומי אמר שהוא הכיר בכלל את האתרים הללו אני בא להציע לו אותם כי שם יש רבנים שיענו תשובות נכונות וברורות במקום שאנשים שאפילו עם כוונות טובות יגידו דברים לא כמו שצריך וגם בגלל זה אני לא בא להסביר ולהתווכ איזו דת יותר טובה יש אתרים שמתאימים לזה ושם יש תשובות ברורות לחלוטין
פורסם

תהרגו אותי אם אני מבין למה מישהו ירצה להתגייר. :s07:

גם כן מדינה דפוקה! לנוצרים ומוסלמים מותר להתחתן בארץ, אבל יהודים שרוצים להתחתן צריכים לטוס לקפריסין, אלא אם כן הם מוכנים להתחתן ברבנות, והרבנות מכירה בהם כיהודים. תראו לי עוד מדינה אחת בעולם שלא מאפשרת לאזרחים שלה להתחתן בתחומה, ושהאזרחים שלה צריכים לטוס למדינה אחרת כדי להתחתן. זה פשוט טמטום ממעלה ראשונה! אין לי הגדרה אחרת לזה!

:bash:

פורסם

תהרגו אותי אם אני מבין למה מישהו ירצה להתגייר. :s07:

גם כן מדינה דפוקה! לנוצרים ומוסלמים מותר להתחתן בארץ, אבל יהודים שרוצים להתחתן צריכים לטוס לקפריסין, אלא אם כן הם מוכנים להתחתן ברבנות, והרבנות מכירה בהם כיהודים. תראו לי עוד מדינה אחת בעולם שלא מאפשרת לאזרחים שלה להתחתן בתחומה, ושהאזרחים שלה צריכים לטוס למדינה אחרת כדי להתחתן. זה פשוט טמטום ממעלה ראשונה! אין לי הגדרה אחרת לזה!

:bash:

בידיוק,הייתי מתחלף איתך אם הייתי יכול.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה לכולם אבל אני לא הולך לא להיתגייר עכשיו או לאיתסלם

וכן המדינה דפוקה

ואני מסכים אם cleric

אני חושב שאפשר לינעול אני קיבלתי את התשובות שלי

וזה סתם יגרר לספאם

פורסם

בידיוק,הייתי מתחלף איתך אם הייתי יכול.

מתחלף איתי לגבי מה? :s05:

פורסם

החלק של הבידיוק היה אליך,החלק של הלהתחלף היה אליו.

פורסם

אהה...

בכל מקרה, אני לא ממש רואה יתרון בלהיות יהודי או בלא להיות יהודי. :-X

פורסם

קוד ליבוש קיצוני .. טוב אני מזמין אותך לפה ותראה איך מתלבשים ילא :s07: .. אתה יודע למה האיסלאם מחפש אנשים כדי שיתאסלמו אל תחשוב כדי שהמספר יגדל צ'ו צ'ו טעות .. כדי להציל כמה שיותר אנשים אבל כמו שאומריך צוחק מי שצוחק אחרון .. וגם אצלנו אתה לא חייב להיות דתי לא יודע מה עאדי רק לשמור על הדברים העיקריים .. ואני אגיד לך מי לובשות רעלה הבנות שלהו ( למרות שרובן לא ) אתה יודע למה ?? אני אגיד לך למה .. אצלנו כפרה אנחנו מקנאים אנחנו לא אוהבים שאיזה זבל ברחוב יראה את האחות שלי או את האמא שלי או את האשה שלי בלבוש לא יודע מה אחרי זה ילך לעשות ביד או שיתחיל לזרוק מילים ולא יודע מה אצלנו מקנאים שומרים על הנשים שלנו כי הן הדבר הכי חשוב כנראה שאצלכם זה לא ככה .. אבל זאת לא רעלה איך שאתה רואה בחדשות מה שמראים בחדשות זה מה שהתקשורת רוצה שיחשבו על האיסלאם .. הרעלה השחורה שמכסה את כל הגוף זה קיצוני ואין פה דברים כאלה ..

נו, ואצלנו כולם מתלבשים כמו חרדים ? נראה לי שלא הסתובבת באיזור המרכז מעולם, אצלנו לא מפחדים ,אצלכם הפחד שולט.

אל תשכח שאצלכם רוצחים את האחות (ובמיגוון דרכים יצירתיות,מה היה לנו? אח שיורה לאחותו בראש בברכת אבא שלו,אח שמכריח את אחותו לשתות רעל ועוד) אם היא מקיימת יחסים לפני החתונה.

ודרך אגב זאת לא קנאה זאת רכושנות.

פורסם

חחח תודה לכולם אבל אני לא הולך לא להיתגייר עכשיו או לאיתסלם

וכן המדינה דפוקה

ואני מסכים אם cleric

אני חושב שאפשר לינעול אני קיבלתי את התשובות שלי

וזה סתם יגרר לספאם

בשמחה, יש כבר דיון על דת ואמונה, מי שרוצה שימשיך שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים