עבור לתוכן

להיתגייר

Featured Replies

פורסם

אם רק נושא החתונה מדאיג אותך, אז תאמין לי שזה לא סיפור גדול.

אני התחתנתי בקפריסין בעצמי, וזה יותר זול, יותר קל ויותר פשוט מלהתחתן בארץ.

אפשר לעשות את זה ביום אחד, ואפשר גם לשלב את זה עם ירח דבש.

כמובן שיש יעדים נוספים בהם אפשר להתחתן בחתונה אזרחית כמו פראג, לאס וגאס... אבל יותר יקרים.

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן זה אחד הדברים שיותר הדאיגו אותי

אבל גם רציתי שאני יקרא יהודי

זה הכול

אבל לאור הנסיבות אני לא יעשה את זה

פורסם

לעומת זאת להתנצר זה אחד הדברים הקלים:

*נכנס לכנסיה ומגיע לאיזה כומר*

אתה:"שלום אני רוצה להתנצר"

*פתאום הכומר מביא בך שפריץ של מים*

אתה:"מה??!! סעמק מה אתה משפריץ עלי מים"

הכומר:"בני...".

פורסם
  • מחבר

לעומת זאת להתנצר זה אחד הדברים הקלים:

*נכנס לכנסיה ומגיע לאיזה כומר*

אתה:"שלום אני רוצה להתנצר"

*פתאום הכומר מביא בך שפריץ של מים*

אתה:"מה??!! סעמק מה אתה משפריץ עלי מים"

הכומר:"בני...".

הרבה יותר טוב מלהתגייר
פורסם

צריך את כל זה כדי להתגייר!!?? כפרה הכי טוב שתתאסלם.. תנסה ולא תתחרט ולא צריך לעשות כלום מהדברים האלה כדי שתכנס לאסלאם אתה רק צריך להגיד

"אשהד אן לא אללה אלא אללה ואן מחמד רסול אללה " אני אגיד לך את הפירוש של המשפט פה אתה מודה שיש רק אלוהים אחד ושמוחמד הוא הנביא שלו .. ותאמין לי אתה תרגיש רוגע חבלז אבל שזה יהיה מהלב האיסלאם הוא הדת הכי קל להיכנס אליו כי הם לא מסבכים תחיים ויש להם לב רחב לכולם .. לא כמו להתגייר אתה צריך לעבור לא יודע מה .. תחשוב על זה ולא תתחרט ואם אתה צריך עזרה אני פה :) אתה לא צריך ללכת לשום מקום ולשום לא יודע מה .. ככה כשאתה יושב בבית רק תגיד את מה שאמרתי לך ותהנה :) איסלאם זה לא רק דת אסלאם זה סגנון חיים אחר שמי שנסה אותו לא יוצא כי הוא נהנה מזה תנסה את זה.. תסתכל על כל הדתות שיש ותראה מה הדת הכי נכונה והכי טובה שלא שינו בה כלום מאז שהיא התחילה

פורסם

צריך את כל זה כדי להתגייר!!?? כפרה הכי טוב שתתאסלם.. תנסה ולא תתחרט ולא צריך לעשות כלום מהדברים האלה כדי שתכנס לאסלאם אתה רק צריך להגיד

"אשהד אן לא אללה אלא אללה ואן מחמד רסול אללה " אני אגיד לך את הפירוש של המשפט פה אתה מודה שיש רק אלוהים אחד ושמוחמד הוא הנביא שלו .. ותאמין לי אתה תרגיש רוגע חבלז אבל שזה יהיה מהלב האיסלאם הוא הדת הכי קל להיכנס אליו כי הם לא מסבכים תחיים ויש להם לב רחב לכולם .. לא כמו להתגייר אתה צריך לעבור לא יודע מה .. תחשוב על זה ולא תתחרט ואם אתה צריך עזרה אני פה :) אתה לא צריך ללכת לשום מקום ולשום לא יודע מה .. ככה כשאתה יושב בבית רק תגיד את מה שאמרתי לך ותהנה :)

ואז הוא יצטרך לנסוע למצרים בשביל להתחתן ? :lol:

פורסם

מצרים ?? למה מה פתאום ?? איך אנחנו מתחתנים פה?? רגיל

פורסם

ואז הוא יצטרך לנסוע למצרים בשביל להתחתן ? :lol:

יש איזה מוסלמי אחד או שניים בארץ אתה יודע, אתה באמת חושב שהם נוסעים לחו"ל כדי להתחתן? ::)

למוסלמים\דרוזים\נוצרים יש הכרה ממשרד הפנים ואין להם בעיה להתחתן בארץ בכנסיות\מסגדים\בתי דין שלהם.

פורסם

^^^

תיקון חח מוסלמים לא מתחתנים במסגדים :silly:

פורסם

"אשהד אן לא אללה אלא אללה ואן מחמד רסול אללה " אני אגיד לך את הפירוש של המשפט פה אתה מודה שיש רק אלוהים אחד ושמוחמד הוא הנביא שלו .. ותאמין לי אתה תרגיש רוגע חבלז אבל שזה יהיה מהלב האיסלאם הוא הדת הכי קל להיכנס אליו כי הם לא מסבכים תחיים ויש להם לב רחב לכולם .. לא כמו להתגייר אתה צריך לעבור לא יודע מה .. תחשוב על זה ולא תתחרט ואם אתה צריך עזרה אני פה :) אתה לא צריך ללכת לשום מקום ולשום לא יודע מה .. ככה כשאתה יושב בבית רק תגיד את מה שאמרתי לך ותהנה :)

היהדות בכוונה מקשה כדי שהגיור יהיה מהלב ולא לצורך קבלת טובות הנאה.

פורסם

אופאא טובות הנאה חחח .. מקשה כדי שזה יהיה מהלב ?? כפרה מי שרוצה להיות דתי ומשוכנע בזה לא צריך שיקשו עליו הוא יודע מה הוא רוצה .. ואצלכם אם אתה דתי אז אתה צריך ללבוש ככה וככה ולא יודע מה את צריך לעשות .. כמו שמרתי לך אסילאם זה סגנון חיים זה לא לסגור את עצמך ולעשות דברים ... עובדה רוב אלה שרוצים להתגייר עוזבים.. הבעיה שיש אנשים שהולכים ראש בקיר לא צריך להיות ככה קצת לחשוב ( וזה לא קשה )

פורסם

מה שגם שלא כמו דתות אחרות שלא בטוחות בעצמן ותמיד מחפשות לגייר אנשים חדשים, היהדות לא מפחדת ולא אכפת לה אם אתה תתגייר או לא.

פורסם

יש איזה מוסלמי אחד או שניים בארץ אתה יודע, אתה באמת חושב שהם נוסעים לחו"ל כדי להתחתן? ::)

למוסלמים\דרוזים\נוצרים יש הכרה ממשרד הפנים ואין להם בעיה להתחתן בארץ בכנסיות\מסגדים\בתי דין שלהם.

ברור זה היה בצחוק ...

פורסם

יש הרבה זרמים ליהדות, אתה לא חייב להיות חרדי (שהם הזרם הקיצוני)כדי להיות יהודי.

לא הבנתי ,עוזבים את מה?

אופאא טובות הנאה חחח .. מקשה כדי שזה יהיה מהלב ?? כפרה מי שרוצה להיות דתי ומשוכנע בזה לא צריך שיקשו עליו הוא יודע מה הוא רוצה .. ואצלכם אם אתה דתי אז אתה צריך ללבוש ככה וככה ולא יודע מה את צריך לעשות .. כמו שמרתי לך אסילאם זה סגנון חיים זה לא לסגור את עצמך ולעשות דברים ... עובדה רוב אלה שרוצים להתגייר עוזבים.. הבעיה שיש אנשים שהולכים ראש בקיר לא צריך להיות ככה קצת לחשוב ( וזה לא קשה )

אפשר לחשוב שאצלכם אין קוד לבוש קיצוני, תזכיר לי מי לובש רעלה?

פורסם

קוד ליבוש קיצוני .. טוב אני מזמין אותך לפה ותראה איך מתלבשים ילא :s07: .. אתה יודע למה האיסלאם מחפש אנשים כדי שיתאסלמו אל תחשוב כדי שהמספר יגדל צ'ו צ'ו טעות .. כדי להציל כמה שיותר אנשים אבל כמו שאומריך צוחק מי שצוחק אחרון .. וגם אצלנו אתה לא חייב להיות דתי לא יודע מה עאדי רק לשמור על הדברים העיקריים .. ואני אגיד לך מי לובשות רעלה הבנות שלהו ( למרות שרובן לא ) אתה יודע למה ?? אני אגיד לך למה .. אצלנו כפרה אנחנו מקנאים אנחנו לא אוהבים שאיזה זבל ברחוב יראה את האחות שלי או את האמא שלי או את האשה שלי בלבוש לא יודע מה אחרי זה ילך לעשות ביד או שיתחיל לזרוק מילים ולא יודע מה אצלנו מקנאים שומרים על הנשים שלנו כי הן הדבר הכי חשוב כנראה שאצלכם זה לא ככה .. אבל זאת לא רעלה איך שאתה רואה בחדשות מה שמראים בחדשות זה מה שהתקשורת רוצה שיחשבו על האיסלאם .. הרעלה השחורה שמכסה את כל הגוף זה קיצוני ואין פה דברים כאלה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים