פורסם 2008 במרץ 3117 שנים המפרט המופיע כאן משקף את כל החלקים החסרים במערכת . יתר החלקים שלא מופיעים כאן (כמו כרטיס מסך,ספק וכיוצא בזה ) כבר נרכשו ,כך שאני לא רואה טעם לפרט לגביהם.מעבד : 1385 Q9300קירור מעבד: 359 XTREME 120ULTRA לוח אם: 593 EP35-DS3R זיכרון: 538 G.SKILL 800MHZ CL4דיסקים קשיחים: 670 * 2 750gb 32mb ST3750330AS seagate מטרת המפרט היא להרצה אופטימאלית של משחקים כבדים כשברקע מופעלים יישומים כבדים נוספים במקביל (הקלטה מכרטיס DVR +הקלטה מכרטיס טלוויזיה + הורדות מהאינטרנט)בכוונתי לעשות over clocking מתון של כ-20 אחוז .המחשב ימוקם בחדר שינה ויעבוד רצוף 24 שעות ביממה ולכן ניבחר מעבד קריר יחסית שיוכל לעבוד במהירות סיבוב נמוכה, ככל האפשר של המאוורר שיותקן על ה- 120ULTRA.דיסקים עם 5 שנות אחריות.זיכרון עם cas latency 4 במקום 5 הסטנדרטי -בתוספת הפרש זניחה במחיר .אשמח לקבל המלצות על חלקים אחרים שאולי עשויים למלא טוב יותר את הצרכים שלי אולעלות פחות ולעשות את אותה עבודה .הערה: מבחינתי ,נכון לעכשיו, באים בחשבון רק דיסקים קשיחים מתוצרת Seagate.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לאחר פתיחה חוזרת ונשנית של דיונים דומים (כ-5-6 במספר - לפחות) בשבועות האחרונים, כמדומני, הגיע הזמן להגיע להחלטה סופית כלשהי,או לכל הפחות לחדול מכך - ולשחרר את משאבי מבקרי הפורום לטובת אחרים הזקוקים להם לא פחות ממך.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר לאחר פתיחה חוזרת ונשנית של דיונים דומים (כ-5-6 במספר - לפחות) בשבועות האחרונים, כמדומני, הגיע הזמן להגיע להחלטה סופית כלשהי,שמע ,קצת נסחפת עם המספר בכול מקרה זהו בהחלט המפרט הסופי , ואני מעוניין לשמוע את דעתך לגביו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.