פורסם 2008 במרץ 3117 שנים עשינו היום שיפוצים בבית וראיתי את הדבר הזה, מה התפקיד שלו? זה של התשתית של האינטרנט - הוט, אבל מה זה עושה? אין לי כבלים בבית ד.א.. טנקס אה שכחתי להביא תמונה חח http://img89.imageshack.us/img89/3543/dscf2192qz0.jpg
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לא .יש שניים בצד אחד in ו out ובצד השני יש אחד שהוא הולך למגבר של הוט,אין דרך אחרת לקבל מתח. גם לי יש ככה.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר אבל רק הIN מגיע מחוץ לביתהOUT הולך לחדרים ומתחבר לאינטרנט ולטלוויזיה (הטכנאי של הוט הרכיב לנו את זה.. כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה שהייתה לנו לטלוויזיה) והשלישי מתחבר רק לטלוויזיה בסלון...יכול להיות שמהמגבר זה הולך לIN?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר זה מה שחוסם את הערוצים של הכבלים?כי הטכנאי של הוט חיבר לנו את האנטנה של האינטרנט גם לטלוויזיה (כי הבנתי שאם מעבירים תשתית של אינטרנט בבית זה הורס את האנטנה הרגילה) ואנחנו רואים כמה ערוצים אנלוגים... ותמיד עניין אותי למה אני רואה דווקא את הערוצים האלו ולא ערוצים אחרים.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר זה המגבר?היה לי אחד כזה בין המודם לכבלים, כי המודם עשה לי רעשים והLCD של ריצד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.