פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אחי הכרטיס שלך די חלש למשחקים והמעבד שלך חזק מאוד אני חושב שכבר עכשיו יש לך במחשב צוואר במבוק כלומר שגם אם תעשה OC זה לא יהיה מנוצל טוב במשחקים מכיוון שהכרטיס מסך שלך די חלשחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;Dולפותח הפוסט, יש לך אפשרות להמשיך באובר תנסה לשחרר תזמונים
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר אני יודע שאפשר להמשיך פשוט כרגע אני די עסוקולמה צחקת כל כך אתה יכול להסביר שנוכל לצחוק גם
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מה זה צוואר במבוק כפרה עליך אתה מתבלבל, אומרים צוואר עץ דובדבןוברצינות, אומרים צוואר בקבוק..
פורסם 2008 באפריל 117 שנים יש לי לוח אם ABIT IP35-E ומעבד E4500 עם OC כרגע 2.2@3.41 והכל יציב קירור מעבד ARCTRIC COOLING FREEZER 7 PROעכשיו השאלה שלי כמה הכי הרבה שאפשר להגיע בOC עם הלוח והמעבד הזה? אני חפשתי והכי הרבה שמצאתי שעשו זה OC ל3.3 ואני עברתי את זהמה הטמפרטורות שלך במאמץ?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר לא כל כך זוכר אבל גיליתי שזה לא יציב כל כך =\ החזרתי את המעבד ל3410 כל ליבה ויש לי קירור ARCTRIC COOLING FREEZER 7 PROובמאמץ המעבד מגיע ל48 49
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר זה לא יציב..אמנם הווינדוס עולה הבדיקה בSUPRE PI יוצאת יציבה אבל בORTHOS וב3DMARK06 המחשב לא יציב..אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות את תזמון זכרונות בכל היחסים שאפשר וזה לא הולך וגם מתחים העלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.