פורסם 2008 במרץ 3117 שנים להגיד לחברה שלי שביטלו לי את הכרטיס טיסה אלייה ושאחרי שלושה חודשים שלא ראיתי אותה אני יצטרך לחכות שהיא תגיע ביולי..?זה יהיה רע מדי.. לא?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אל תדאג היא בטח התגברה עליך אהבתי... ;D זה הזמן לשלוח להורים SMS שניה לפני שאתם קופצים מהגג של הבנין. MuTaTiOn.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אהבתי... ;D זה הזמן לשלוח להורים SMS שניה לפני שאתם קופצים מהגג של הבנין. MuTaTiOn. אני לא רוצה שאחרי זה אמא שלי תקפוץ מהגג(מרוב שמחה )
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לא יודע מה איתכם אני לוקח לאבא שלי את הגלגלים מהאוטו ומעמיד אותו על בלוקיםיש לו מגנזיומים ב7 K באוטו הקודם גנבו לו זה הרתיח אותומזל שהיה ביטוח
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מזכיר לי את המתיחה שהחבר'ה בHWZ אירגנו לנו לפני שנתיים (כן?) עם הכרטיס מסך מתוצרת Intel..מצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174320.0
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים העובדה שהם השתמשו בתמונה מנינג'ה גאידן די הסגירה אותם על המקום.... שתוק, זה היה מעולה
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים חחחח..כשזה היה , אני נכנסתי לכאן בפעם הראשונה(היה לי משתמש אחר..)חחחחח .. חשבתי זה אמיתי ורציתי לקנות את זה..איזה מתיחה לפנים(D:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.