עבור לתוכן

מתלבט קשות!, צריך עזרתכם בבחירה סופית והאם לחכות לQX9770 (תקציב גבוה)

Featured Replies

פורסם

טוב קשה לי להגיד תקציב מדוייק (אז מצטער מראש אם איך שהוא זה עובר על חוקי הפורום)

יש לי התלבטות בין מספר מפרטים, העניין שאני רוצה "הכי מהיר" שיש מצד אחד.

מצד שני יש עניין של מחיר.

יש לי את הכסף והיכולות לקנות גם QX9770 וDDR3 וכול זה, השאלה האם זה שווה את המחיר?

ואם לא, אז מה? הרי בכול מקרה בביצועים זה כן פחות.

אני מתלבט בין ללכת על משהו בסגנון הזה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2802&products_id=20889

שזה בהחלט לא תקציב נוראי בשבילי (כמובן אעשה כמה שינוים קטנים כמו מארז מסדרת S החדשה, לוח אם של ג'גהבייט שמעדיף וכו')

או

לחכות קצת זמן עד שיגיע לארץ QX9770, ולהוסיף לוח אם עם תמיכה בDDR3 ולקחת 4 ג'יגה של DDR3 וכו'

כלומר מתלבט בין לבזבז המון כסף ולקבל המחשב המהיר ביותר שניתן להרכיב נכון להיום, או להוציא פחות (סכום של מחשב פחות כמעט - DDR3+מעבד יותר מהיר+לוח אם של DDR3 = 5000 שקל)

מה דעתכם?

אשמח לעזרה להחליט, והאם כדאי בכלל לחכות לQX9770, או ללכת ולקנות עכשו מה שיש שהוא טוב מאוד גם כן.

ובעיקר מה שאני מפחד שאני אשחק דברים כמו CALL OF DUTY או CRYSIS או כול דבר אחר על מסך ה24-26 שלי והדברים יזוזו לאט - והאם בכלל מעבד קצת מהיר יותר ישנה משהו לגבי זה?

נוסף לכך - SLI של 9800GX2, שווה להשקיע? נכון שזה הרבה כסף, אבל בביצועים משתלם או מצדיק את זה?

מצטער על הנושא הארוך, מקווה שמישהו יתן לי תשובה וישכנע אותי לעשות את הדבר הנכון :)

נ.ב.

יש לציין שפרט למחיר של המחשב עצמו אני מוציא עוד הרבה כסף על דברים כמו מסך 24-26 סופר איכותי, רמקולים טובים, עכבר RAZER איכותי וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים