עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי O.C ולגבי טמפרטורה של רכיבים (מחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני התייעצתי אם אנשים בפורום ובזכותכם רכשתי את המחשב שלי..

הנה המפרט:

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 LED CPU COOLER

GIGABYTE GA-P35-DS3L

G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4

WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2

ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA

GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E

Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT

GIGABYTE 3D AURORA BLACK No PSU

Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables

רציתי לדעת עד כמה רחוק אני יוכל להגיע איתו ל OC? אגב קיבלתי כבר את המחשב ואני ממש מרוצה בלי עיין הרע =]

אגב יש לי איזה בעיה שאני לא מצליח לפתור, הורדתי כל מיני תוכנות לבדיקת טמפרטורה כמו למשל CORE TEMP, SPEED FAN, SISOFT,HWMONITOR..

אגב ה BIOS מראה טמפרטורה כמו ב SPEED FAN ז"א טמפרטרה מעבד 19 ולוח אם 33 ויש תוכנות שמציגות אותו טמפרטורה ויש תוכנות שמציגות טמפרטורה אחרת לדוגמא הנה תמונה טמפרטורה בכל מיני תוכנות הבדיקה נערכה עכשיו:

תודה רבה על העזרה, אגב המעבד עם קירור של TUNIQ TOWER 120BLUE LED.

אגב אני רוצה לרכוש פאןבאס ז"א פאנל לשליטה על המאווררים, עכשיו יש לי שאלה האם המאווררים שיש לי ( אלה שבאו לי עם ה 3D AURORA ) ניתנים לשינויי מהירות? כי אני רוצה לרכוש פאן באס פאנל לשליטה על מאווררים ולשלוט על המהירות שלהם... אגב מה דעתכם על ה Scyte Kama-METER מוצא חן בעייני משהו יודע עליו פרטים או שיש לו או שממליץ על משהו אחר בסביבות ה 200שקל+- .

תודה רבה.

הנה תוצאה ב AQUA MARK על יבש איך שקיבלתי את המחשב בלי OC :

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

upצ'י =]

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה.

פורסם

הת'רד נפתח חזרה לאור הבהרת הדברים בפרטי.

אני מקווה שאחרים יוכלו לעזור לך כי אין לי זמן בשלב זה.

פורסם

קקי, תקשיב, אני אקצר לך את התהליך...

לגבי Oב, 4GHZ אמור לבוא בקלות, רק שאני לא מבין למה DS3L ולא DS3.

טמפרטורות- CORE TEMP 0.97.1

אין לך מה לשלוט במאוררים של האורורה, הם הכי איטיים בעולם. אני בכלל ממליץ לך להחליף אותם.

פורסם
  • מחבר

גם אם אני יקנה את הפאןבאס וישלוט עליהם הם עדיין יהיו איטיים?

ומה אתה אומר עדיף לי להשקיע את אה 150שקל על 3 מאווררים או שעדיף לי להשקיע על ה פאן באס? תודה רבה.

ואם כבר איזה מאווררים אתה ממליץ לי להזמין? חשוב לי שידחפו הרבה אוויר שיהיה בעלי רעש בינוני ושיהיו עם LED (כחול/אדום)

אגב אם אני קונה מאווררים את המאווררים שיש לי על ה AURORA אני יכול לעשות חורים במארז כמו למשל למעלה שיהיה ליד הספק כוח ובצד אפשר להכניס אני חושב רק 80MM בגלל שיש את הטיוניק.

תודה רבה על העזרה אשמח אם תעזור לי =]

פורסם

בקר מאוררים יכול רק להוריד את המהירות (ע"י העלאת התנגדות) ולא להעלות יותר מהמקסימום של המאורר. תחליף את שלושת המאוררים.

המאוררים המומלצים הם הזלמן ZM-F3 . הם אמנם לא מוארים אבל נחשבים לבין הטובים והשקטים ועדיין זולים. אם אתה רוצה תאורה תקנה לך CCFL ('נאון') למארז וזהו, יותר אפקטיבי.

לגבי מוד באורורה...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אתה את שלך החלפת? כי אני רואה לפי התמונה שהם גם עם LED ועם כבר אני משקיע במאווררים אני אוכל לקנות משהו נורמלי ושלא יהיה לי רגשות אשם כזה של למה לא קניתי את זה עם הייתי מוסיף עוד 10 שקל... מבין? זה שולי...

אפשר לקבל פרטים על המאווררים שלך? וראיתי את הפרוייקט שעשית וראיתי שרשמת שאי אפשר להשיג את זה בארץ את מה שיש מעל המארז... =[ וחבל..

לא משנה בכל מיקרה יש לי מארז דומה לשלך רק ה 3D AURORA ולא ה 570..

מה אתה אומר מה עדיף לעשות בתחום של 200 שקל? עד 200 שקל..

להביא קירור לכרטיס מסך במקום הזלמן שקיבלתי אם ה 8800GT GIGABYTE הכוונה להביא קירור אחר?

או

להביא פאנל שליטה על מאווררים עם צג?

או

3 מאווררים טובים+ ב 200 שקל ואת המאווררים שיש לי כרגע על ה 3D Aurora לשמור ומתי שאני יעשה מודינג למארז שלי אני ישים אותם...(לדוגמא כל מאוורר לקנות ב 80 שקל בערך בסכום של 200שקל מאווררים לקנות*)

מה עדיף לי מהאופציות? מה יתן לי יותר ביצועים ? אני יודע שהמארז הזה הולך להיות איתי הרבה זמן בלי עיין הרע ככה שאני חושב שלהשקיע בו זה הדבר האידיאלי... אבל משום מה אני לא שולל את האופציה לקנות קירור לכרטיס מסך למרות שיש לו קירור של זלמן שקיבלתי עם ה 8800GT של גיג'ביט....

תודה רבה ואשמח לעזרה ממך בפרטי או בתוכנת מסרים בקשר למחשב...

פורסם
  • מחבר

up

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

פורסם

כבר עניתי לך על הכל, פשוט בחרת להתעלם...

תחליף את מאוררי המארזס בזלמן שרשמתי לך, בשביל אור תשתמש בשני נאונים במארז ולא צריך בקר מהירות כי הזלמנים חזקים ושקטים.

אל תחליף את הקרור ל8800GT אלא אם בא לך לאבד את האחריות על הכרטיס. הזלמן על הגיגבייט טוב יותר מהקרור סטוק ואין שום סיבה להחליף אותו.

שלושת המאוררים והנאונים יעלו לך בסביבות 200-250 שקל.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי, עוד משהו אייזה מאווררים מותקנים אצלך? ב 2 האחוריים ובקדמי? זה המקורי של ה AURORA? אשמח לדעת איזה מאווררים יש לך...

עוד משהו שרציתי לשאול..

נגיד ואני מביא 3 מאווררים של ה ZM F3 ה3 מאווררים שיש לי ב AURORA אני יכול לעשות איתם מודינג כי הם נשארו לי ספיר יש טעם בכלל לעשות? ואם כן איפה אני יכול לדחוף עוד 2 מאווררים / שלוש? בעיקרון יש לי 1 מכניס מקדימה ו 2 מוציאים מאחורה....

אגב ראיתי שיש גם מאוורר טוב של Scythe Kaze-Jyuni 120mm Case Fan

נתונים:

1600rpm 88.11CFM 33 dBA

לעומת ה ZALMAN F3 נתונים:

מקסימום 1800rpm 76 CFM 34 dBA

מינימום 900rpm 39 CFM 20 dBA

לפי השוואה ה SCYTE יותר טוב? האם הההשוואה נכונה או שמא אני לא יודע משהו על ה ZM-F3.

תודה רבה.

פורסם

אתה יכול לעשות מוד למארז כמו שהרבה אנשים עושים פה -במקרה שלך זה כמו המארז של XVERTIGO ,שעשה מוד מאוד איכותי למארז שלו .

יש את כל הפירוט שלגבי המוד שהוא עשה בחתימה שלו (את הפרויקט),אני מאמין שאפשר להוסיף איזה 2 של 120 ממ בגג ועוד איזה אחד 120 שיכניס .

פורסם
  • מחבר

הבעייה שהמוד שהוא עשה הוא הזמין חלק מחו"ל (התוספת שיש על המארז מלמעלה) וזה כבר יקר אני בכל זאת מחפש מקום שאני יוכל להשים בוא מאווררים אני לא הולך להזמין את התוספת שיש לו.

פורסם

הבנתי אותך ,עם אתה רוצה להוסיף מאורריםן בתקרה של המארז אתה צריך לעשות חורים של 120 ממ כך שיתאימו למאורר 120 ממ -תעשה סקיצה ,אתה יכול לעשות את זה בעזרת מקדחה לעשות הרבה חורים ואז לחתוך עם קטר או משהו ,או עם דרמל ,אחרי זה אתה צריך לשייף גם כן ,או שאתה יכול לעשות פשוט הרבה חורים בהתאמה לחור של 120 ממ וזהו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים