עבור לתוכן

לבישת תחתוני בוקסר ..

Featured Replies

פורסם

חברה אני לא יודעה מה איתכם אבל אצלי בבוקסר צמוד הוא (ה *** שלי) עומד יותר בבוקסר רגיל הוא לא עומד יותר מידי אבל מה שבטוח בשני המיקרים זה לא נעים ובבוקסר הצמוד זה גם כואב ובשני המיקרים זה חם אני אישית רוצה ללכת ערום (אין לי בעיות צניות או משהוא כזה אני שלם עם הגוף שלי)כי זה הכי נוח אולי חוץ מינעלים שזה אני חייב אבל אני לא מדמיין את עצמי ערום רק עם נעלים חחחחחחחחחח ;D ;D ;D

פורסם

בקשר לזרע, כל עוד הביצים תקינות, במידה והזרע נפגם כתוצאה מחשיפה לקור או חום אין מה לדאוג, מכיוון שכל 3 חודשים לערך, הגוף מיצר זרעים חדשים [ או משהו, אני לא מומחה בזה ]. בידיוק ככה היה בשנות ה 60 העליזות

אני די בטוח (99.9% אפילו 100%) שהגוף מייצר כול הזמן זרעים חדשים , בשלוש ימים מתמלא לך ה"מיכל" מחדש וכמובן כשהגוף צריך להיפטר מהזרעים הישנים ואתה לא נותן לו אפשרות (ע"ע יחסי מין / אוננות) אז יש לך קרי לילה :-\

פורסם

למה להסתובב עם תחתונים בכלל ...

למה זה טוב ?

פורסם

כדי שמתי שאתה מסיים להשתין ובא לסגור תריצ'רץ' ,הזרג לא יתפס לך ::)

ואפרופו זרג (מה הקשר? אין לי מושג... פשוט נזכרתי בזה) , טוב שלא העברתם את החנות החדשה לדימוונה :|

אני גר ביהוד ולא יודע איפה אתם נמצאים ???

פורסם

אוי נו , תפסיק להתבכיין , כל שני שבא מתחיל להתלונן , כאילו מינימום זה במאדים , ויש רכבת לשם פעם בחודש .

זה נורא קל :

כניסה שנייה , של אזור התעשיה , לוקח שמאלה .

פנייה שנייה ימינה .

נוסע עד הסוף , עד שמגיע לT .

בT שובר שמאלה , וישר שמאלה לתוך חניית חצץ .

יש שם גדר , עם פתח בגדר .

עובר ת'פתח , נכנס ל"מבואה" ( שמישהו יסביר לי מה זה לעזאזל ) .

מעלית , קומה 2 , הגעת .

ולעניין הת'ראד , יש אנשים שלא שמים מכנסיים עם ריצ'רצ'ים , אלא רק עם כפתורים , וזה שיש תחתונים לא אומר שהוא לא יתפס לך במשהו .

פורסם

אח שלי הולך בלי תחתונים והוא ניראה כמו אינסטלטור... לעומת זאת אני עד לפני כמה שנים הייתי לובש תחתוני בוקסר שהיו גדולים עלי בכמה מידות כמו מכנס קצר והייתי מסתובב עם זה ברחוב ואף פעם לא קלטתי את זה, עד שחבר צחק עלי במשך כמה ימים ואז הבנתי ממה.

פורסם

בוקסר זה לאנשים עם בולבול קטן, איך אפשר כשזה מתנדנד ככה??? אחרי יום שאתה הולך עם בוקסר כל הירכיים שלך סגולות ויש סימנים כחולים ושטפי דם. עם כל צעד שאתה עושה זה כמו מטוטלת סטטדיייש על הרגל אחח כאבים

פורסם

בוקסר זה לאנשים עם בולבול קטן, איך אפשר כשזה מתנדנד ככה??? אחרי יום שאתה הולך עם בוקסר כל הירכיים שלך סגולות ויש סימנים כחולים ושטפי דם. עם כל צעד שאתה עושה זה כמו מטוטלת סטטדיייש על הרגל אחח כאבים

אני חושב שהתבלבלת עם אלה משטרתית ;D

פורסם

אני די בטוח (99.9% אפילו 100%) שהגוף מייצר כול הזמן זרעים חדשים , בשלוש ימים מתמלא לך ה"מיכל" מחדש וכמובן כשהגוף צריך להיפטר מהזרעים הישנים ואתה לא נותן לו אפשרות (ע"ע יחסי מין / אוננות) אז יש לך קרי לילה :-\

הוא כל הזמן מייצר זרעים חדשים אבל לוקח להם כ3 חודשים עד שהם מוכנים לפליטה

הטמפרטורה הממוצעת בשק האשכים היא כ-34.4°C, טמפרטורה הנמוכה בכ-2.5 עד 3 מעלות מטמפרטורת הגוף הממוצעת באיברים הפנימיים (36.7°C), טמפרטורה שאינה מתאימה לייצור תאי זרע. במקרים שבהם הטמפרטורה באשכים גבוהה (למשל כאשר הגבר לובש תחתונים צמודים, בעת מחלה המעלה את חום הגוף כולו, שהות ממושכת מסביבה חמה או מסיבה אחרת) נפגע ייצור תאי הזרע ואיכותם נפגעת. בסביבה שבה הטמפרטורה נמוכה מופעל רפלקס המצמיד את שק האשכים לגוף על מנת להעלות את הטמפרטורה שלהם.

לגבי הנושא, מויקיפדיה

פורסם

משיערי ביולוגיה שלא הצלחתי להירדם בהם אני זוכר שבקוסר צמוד כן פוגע בתאי זרע, במיוחד בY שהם אחראיים להולדת בנים שהם זריזים יותר אך חלשים יותר לעומת X שאחריים להולדת בנות והם חזקים יותר אבל פחות זריזים.

ביגלל זה אם אתה הרבה בשמש, לובש בוקסר צמוד, וכו' יש יותר סיכוי להוליד בת מאשר בן, וכמו שאמרו כאן לוקח לזרע להיות מוכן 90 יום.

זה לא בטוח ב100% אבל זה מה שאני זוכר או מה שאני חושב שאני זוכר :smile1:

פורסם

אני חושב שהתבלבלת עם אלה משטרתית ;D

סוטה, אם ככה אתה קורא לזה

פורסם

צודק רק דלתא נוחים וטובים :xyxthumbs:

לאו דווקא. גם אני הייתי קונה רק בוקסרים מהם או מסריגמיש אבל מדי פעם אני מנסה של חברות אחרות. מה שלא נוח עובר לבגאז' או עמוק בארון למקרה וכל השאר יהיו בכביסה או שחבר (ידיד, טוב?) ישן אצלי בהפתעה ואז מתקלח ולובש אותם ומחזיר לי בהזדמנות כשנפגשים כשהם מכובסים.

פעם קניתי בסריגמיש בוקסר של MIX והם היו נוחים אבל פתאום כבר לא היו יותר בחנות. ולפני שנה קניתי בשופרסל בוקסר של סופר-קלאס וזה היה באמת נוח. אז קניתי עוד 3. כל אחד עולה בסביבות 30 ש"ח ואני לא מבדיל באיכות מדלתא שעולה 45, בעצם זה של דלתא. הייצור אותו ייצור רק עיצוב השקית שונה. ככה עובדים על אנשים. תנסו ולא תתאכזבו.

בוקסר לא נוח הוא כזה שמאפשר חופש לאחינו הקטן וזה באמת לא נעים. צריך חופש לחברים ולא לאח הקטן (או הגדול. תבחרו לבד). בקיצור קנית בוקסר רחב מדי וזה מאוד לא נוח. חפש משהו צר ותהנה
פורסם

אוי נו , תפסיק להתבכיין , כל שני שבא מתחיל להתלונן , כאילו מינימום זה במאדים , ויש רכבת לשם פעם בחודש .

זה נורא קל :

כניסה שנייה , של אזור התעשיה , לוקח שמאלה .

פנייה שנייה ימינה .

נוסע עד הסוף , עד שמגיע לT .

בT שובר שמאלה , וישר שמאלה לתוך חניית חצץ .

יש שם גדר , עם פתח בגדר .

עובר ת'פתח , נכנס ל"מבואה" ( שמישהו יסביר לי מה זה לעזאזל ) .

מעלית , קומה 2 , הגעת .

ולעניין הת'ראד , יש אנשים שלא שמים מכנסיים עם ריצ'רצ'ים , אלא רק עם כפתורים , וזה שיש תחתונים לא אומר שהוא לא יתפס לך במשהו .

בסוף מצאתי :P

אחלה של מקום! עננקק

ובשביל מה צריך בוקסר צמוד?

הכי טוב אלו הבוקסרים הרגילים.. שגם די מסתירים תחבילה, ואז אפשר ללכת איתם בבית בחופשיות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים