עבור לתוכן

לבישת תחתוני בוקסר ..

Featured Replies

פורסם

שלום ..

מה קורה??

תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..

פורסם

ממ... ממתי תחתוני הבוקסר בכלל צמודים ???

הדבר היחיד שיכול לפגוע לך באשכים זה מחסור בבחורה ;D

פורסם

יש בוקסר צמוד...

לא שמעתי את זה על תחתונים אבל אומרים שג'ינסים לא טובים לאשכים

פורסם

חום באופן כללי לא טוב לאשכים ופוגע באיכות הזרע, ככה שתחתוני בוקסר אפילו יותר בריאים לאשכים מתחתונים רגילים כי מצטבר פחות חום באיזור.

פורסם

איזה ת'ראדים מוזרים פותחים פה בכללי :lol: :lol: :lol:

רק ראיתי את הכותרת צחקתי ;D

(מצטער על הOT אבל הייתי חייב)

פורסם
  • מחבר

חחח זה אולי מצחיק אבל תראה זה חשוב :silly: נכון חום פוגע באיכות הזרע אז בגלל זה שאלתי ... :nixweiss:

פורסם

חחח ברור שזה חשוב ;)

אבל עדיין נושא משעשע :lol:

שלחתי לך בפרטי את דעתי.

פורסם
  • מחבר

חחח זה נכון שהוא לא מחזיק אבל מספיק שהוא נוח זה מה שחשוב :xyxthumbs: .. אבל הצמודים האלה עושים הרבה בעיות :bash: חח

פורסם

בוקסר זה דבר מאוד נוח, הוא לא תופס וחונק לך את ה*** הוא נותן לו קצת אוויר :xyxthumbs:

ושמע תזהר מבוקסרים בשקל, הם פשוט זבל ולא נוחים.

תקנה איכותי בשבילו, הכי טוב :hat:

פורסם
  • מחבר

חח בשקל מי קונה בוקסר בשקל .. רק דלטא :hat: המחיר שלו 60 שיקל ארוחת מקדונלדס חחח

אני לא יודע מה קרה לי היום חח צץ לי עוד משהו יש סיכוי שמישהו ינמך?? כאילו יהיה נגיד 1.80 וירד??

פורסם

צודק רק דלתא נוחים וטובים :xyxthumbs:

לא הבנתי מה שאמרת פה:

אני לא יודע מה קרה לי היום חח צץ לי עוד משהו יש סיכוי שמישהו ינמך?? כאילו יהיה נגיד 1.80 וירד??

פורסם

בקשר לזרע, כל עוד הביצים תקינות, במידה והזרע נפגם כתוצאה מחשיפה לקור או חום אין מה לדאוג, מכיוון שכל 3 חודשים לערך, הגוף מיצר זרעים חדשים [ או משהו, אני לא מומחה בזה ]. בידיוק ככה היה בשנות ה 60 העליזות

פורסם

בקשר לזרע, כל עוד הביצים תקינות, במידה והזרע נפגם כתוצאה מחשיפה לקור או חום אין מה לדאוג, מכיוון שכל 3 חודשים לערך, הגוף מיצר זרעים חדשים [ או משהו, אני לא מומחה בזה ]. בידיוק ככה היה בשנות ה 60 העליזות

פשש אחי, עם הבנה כל כך מעמיקה אני מחתים עצוהמ שישנו לך את הTITLE בשם ל "מומחה ללינוקס וזרעי ביצים" ;D

נ.ב הבעייה בבוקסרים לא צמודים זה שאם סחבק מכוון/מתרומם אל על לעבר בחורה נאה פתאום, אין דרך שהיא לא תדע שאתה חם עליה וזה ...סוג של לא נעים חח

פורסם
  • מחבר

צודק רק דלתא נוחים וטובים :xyxthumbs:

לא הבנתי מה שאמרת פה:

אני מתכוון נגיד בחור שהגובהה שלו 1.80 יש סיכוי שהוא יינמך נגיד ירד ל 1.76

פורסם

הבעייה בבוקסרים לא צמודים זה שאם סחבק מכוון/מתרומם אל על לעבר בחורה נאה פתאום, אין דרך שהיא לא תדע שאתה חם עליה וזה ...סוג של לא נעים חח

אין איסור מוחלט על לא ללכת איתם, פשוט בלילה תלך עם משהו נוח או משהו, אנערף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים