עבור לתוכן

40 אחוז הנחה על כל מוצרי LOGITECH באופיס דיפו אשדוד !!!

Featured Replies

פורסם

ועובד אופיס נכבד, למה לא אמרת לנו על המבצע של 50% הנחה על מוצרי מיקרוסופט שהיה לפני כחודש חודש וחצי???

תאמין לי מבחינת מבחר עדיף בהרבה יותר ממה שהיה עכשיו

דרך אגב, התחדשתי בMX518 וLX710 (ואת העכבר אני כנראה מחזיר, נרכש עכשיו אי הבנה של המוכר, שחשב שיש מקלדות נורמליות יותר בסניף אחר שלהם :'()

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניתי x-540 ב 478 שח.... הבדל של 120 שח מה 600 שהוא בדרך כלל עולה...

120 ש"ח פחות זה רק 20% הנחה. היית צריך לקבל 40% שהם 240 ש"ח פחות. רוץ לחשבונית ותבדוק שוב ואם נפלה טעות, רוץ לסניף שממנו רכשת ותבקש זיכוי כספי בחזרה. :)

הבחור שפתח הדיון אכן עובד באופיס-דיפו, החלטתי להחזיר את הדיון לחיים אחרי שהלכתי ובדקתי בעצמי וראיתי שהמבצע חי וקיים (למרות שלצערי המוצרים שרציתי לא היו זמינים בסוף. אז במקום לפתוח דיון בעצמי, החלטתי לפתוח את הדיון הזה מחדש.

פורסם

120 ש"ח פחות זה רק 20% הנחה. היית צריך לקבל 40% שהם 240 ש"ח פחות. רוץ לחשבונית ותבדוק שוב ואם נפלה טעות, רוץ לסניף שממנו רכשת ותבקש זיכוי כספי בחזרה. :)

המחיר יוצא 120 שח זול יותר מהמחיר הכי נמוך שהצלחתי למצוא....

המחירים באופיס דיפו באופן רגיל גבוהים בהרבה מהמחיר הכי נמוך שתוכל למצוא.... והמחיר של הסט בדרך כלל אצלם הינו 798 שח.

ואגב המבצע של מיקרוסופט היה על המוצר שני או בקניה מעל מוצר אחד והיה פחות משתלם לפי מה שזכור לי.

פורסם
  • מחבר

כן אלו רמקולים G51 ולא המקלדת G15, צודק נפלה טעות בכתיב.

אני מבטיח לקראת פסח לעדכן בכל מבצע טוב ואטרקטיבי למנהל והוא יעשה לזה פרסום מסודר.

וכן, פשוט לא היה לי משתמש לפניי כחודש וחצי, למרות שאני גולש פה שנתיים כבר, אבל כן, ה- 50 אחוז בסאן דיסק היה מטורף, המלאי נגמר ביומיים בכל הסניפים.

עדכונים נוספים יגיעו לקראת החג ובמהלכו, באם יהיה משהו מעניין :).

כן מסכים עם זה שהמחירים לפעמים טיפה גבוהים, אך עקב ה- 40 אחוז, אין יותר זול בארץ.

פורסם

איזה באסה..נסעתי לאופיס דיפו באשדוד...בתקווה לקנות MX רבולושן במחיר ריצפה ואומרים לי שנגמר :/...

פורסם
  • מחבר

כעיקרון כתבתי בפורום כמה פעמים על כך, שאם נגמר, אתה יכול לשלם ולקנות וכאשר המוצר מגיע אתה מקבל אותו, כתבתי שהם לא תמיד אומרים את זה, לכן צריך להגיד, טוב אני אשלם וכאשר יגיע אני אקח, ככה עושים הרבה כאשר נגמר.

מכיוון שהם לא אומרים זאת, אבל זה אפשרי ואם שום בעיה עם זה, היית משלם ופשוט מקבל עוד כמה ימים, באמת חבל שלא קראת כמה דפים לאחור :-\.

פורסם

אני מבטיח לקראת פסח לעדכן בכל מבצע טוב ואטרקטיבי למנהל והוא יעשה לזה פרסום מסודר.

עדכונים נוספים יגיעו לקראת החג ובמהלכו, באם יהיה משהו מעניין :).

כן מסכים עם זה שהמחירים לפעמים טיפה גבוהים, אך עקב ה- 40 אחוז, אין יותר זול בארץ.

מה אתה מציע לי לעשות

קניתי MX518 והלכתי לסניף אחר שהיה צריך להיות שם יותר מקלדות ולא היה ובסוף קניתי גם את הLX710

לפי דעתך עדיף להחזיר את הLX710 ולהשאיר את הMX518 ולקוות למבצע טוב

או להחזיר את הMX518 ולהתחדש עם הLX710?

פורסם

למכור אחד מהם ב 40% יותר בלוח יד שניה ? :)

פורסם
  • מחבר

תשמע, הכל לפי הנוחות שלך בלבד, הבעיה היא, שמבצע כזה מגיע רק פעם בשנה.

אז אם אינך זקוק לזה בכלל, תחזיר ותקבל כסף בחזרה, אבל אם אתה יודע שמתישהו אתה תשתמש או תמכור פשוט לחבר שלך, כי מחיר כזה יהיה רק בעוד שנה אולי.

;)

פורסם

היה לך כלכך חשוב לתפוס אותו במילה, שפספסת משפט שלם?

"my bad"

לפעמים אנשים שמתיימרים להיות גולשים שכיביכול קנו משהו מחנות עם "מבצע מטורף" מספמים (מהמילה ספאם)

פורומים שבהם אני קורא, וברור שהם עובדים באותה החנות, זה עולה על העצבים.

פורסם

תודה שאמרתה לנו על המבצע!

קניתי את Cordless Desktop MX3200וLogitech

ב420 ש"ח.

30 ש"ח פחות מהמחיר הנמוך בזאפ + חסך את הכאב ראש עד שזה מגיע.

נקווה שאני יהנה ממנו.. :xyxthumbs:

פורסם

למכור אחד מהם ב 40% יותר בלוח יד שניה ? :)

זה בערך מה שאני מתכוון לעשות

או למכור את הMX518 ב200, או את הLX710 ב370 בערך, או פשוט להחזיר אחד מהם לחנות ולקבל החזר כספי, יש לי 14 יום להחליט :)

תודה שאמרתה לנו על המבצע!

קניתי את Cordless Desktop MX3200וLogitech

ב420 ש"ח.

30 ש"ח פחות מהמחיר הנמוך בזאפ + חסך את הכאב ראש עד שזה מגיע.

נקווה שאני יהנה ממנו.. :xyxthumbs:

ת'אמת ראיתי אותו גם והתלבטתי, בינו לבין ה3000 לבין הLX710

לא יודע עד כמה הוא שווה את המחיר שלו, עוד 80 שקל קונים את הסט BLUETOOTH של MICROSOFT שנראה לי הרבה יותר נוח, במיוחד אם יש לי BT מובנה בלפטופ ואז אני לא צריך להסחב עם המקלט שלו.

תהנה לך :)

פורסם

כעיקרון כתבתי בפורום כמה פעמים על כך, שאם נגמר, אתה יכול לשלם ולקנות וכאשר המוצר מגיע אתה מקבל אותו, כתבתי שהם לא תמיד אומרים את זה, לכן צריך להגיד, טוב אני אשלם וכאשר יגיע אני אקח, ככה עושים הרבה כאשר נגמר.

מכיוון שהם לא אומרים זאת, אבל זה אפשרי ואם שום בעיה עם זה, היית משלם ופשוט מקבל עוד כמה ימים, באמת חבל שלא קראת כמה דפים לאחור :-\.

קראתי את מה שאמרת והבחורה שהתעסקה במדור שם אמרה שלא ניתן לבצע את זה והיא לא יודעת בכלל אם יהיה להם עוד מהעכבר...מה שהכי מצחיק זה שהיא טוענת שנגמר בכל הרשת...

פורסם

איזה באסה..נסעתי לאופיס דיפו באשדוד...בתקווה לקנות MX רבולושן במחיר ריצפה ואומרים לי שנגמר :/...

אני ראיתי אותו בכמות קטנה, אבל עדיין כמות במרכז ביג בב"ש

חבל ששיקרו לך שאמרו שנגמר בכל הרשת.

פורסם
  • מחבר

תתלונן עליה, זה לא קשור אם נגמר או לא, אין שום בעיה לשלם בעד המק"ט של המוצר, ופשוט לקבל אותו כאשר הוא יגיע שנית !!!

עושים את זה תמיד וזה לא חדש בכלל, כשהיה מבצע של 50 אחוז סאנדיסק, אנשים קנו פשוט על פי המק"ט ופשוט קיבלו כמה ימים לאחר מכן את המוצר כשהוא הגיע שוב למלאי !!!

ממליץ לך להתלונן עליה, על אי תפקוד וכמו כן על כך שאינה רצתה לעזור לך בלקנות ואז לקבל או לפחות לקנות ולרשום אותך בספר הזמנות.

והדבר הכי חמור הוא שצריך להתלונן עליה הוא בכך שזה לא נגמר בכל הרשת, מה פתאום, אצלנו בסניף אשדוד יש מספיק.

רוצה לדעת עוד משהו שתוכ ללהתלונן עליו שלא הציעו לך? פשוט לקנות ועושים הרי העברות בין סניפים, אז אתה משלם וכאשר המנהלת או מישהו יוצא לעשות העברות בין סניפים, פשוט בודקים בספר הזמנות מה הזמנת, ולוקחים את זה לסניף שלהם ומתקשרים אלייך.

זה נקרא העברות בין סניפים שעושים קבוע, פשוט מעבירים מוצרים בין סניפים לאנשים שהזמינו וכו', זה גם לא חדש בכלל, חבל באמת.

אחריי שהבנת איזה מחדל עשו עלייך ולמדת לקח לפעם הבאה, אני דורש שתלונן עלייה, או לפחות תכתוב מכתב כועס על התפקוד הלקוי וחוסר אחריות וחוסר שירות שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים