עבור לתוכן

40 אחוז הנחה על כל מוצרי LOGITECH באופיס דיפו אשדוד !!!

Featured Replies

פורסם

כולל היום.

זה לא הדיון לבקש המלצות על מה לקנות, בשביל זה יש פורום ציוד היקפי.

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה עולה הדגמי HIGHEND שלהם אחרי ההנחה ? (ה G15, ה G9, ה MX REVOLUTION)

פורסם

ה-MX Revolution עולה 519 לפני הנחה. לא ראיתי G9 ו-G15. אני מציע לכם לבדוק באתר של אופיס-דיפו, מה שיש שם יש גם בחנויות, למעט מקרים בודדים מאוד.

פורסם

קניתי x-540 ב 478 שח.... הבדל של 120 שח מה 600 שהוא בדרך כלל עולה...

ידעתי על המבצע דרך תראד זה!!!! :xyxthumbs:

חסכתם לי כסף אז תודה רבה...המבצע משום מה לא כזה מודגש בסניפים והייתי יכול לפספס אותו בקלות.

אז בהחלט כל הכבוד.

אגב הקניה נעשתה בסניף באר שבע וכן, המבצע הוא עד היום

פורסם

כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל.

אתה בטוח שאתה לא עובד שם?

פורסם

יותר מבאס שאין להם שם מקלדות נורמליות של LOGITECH שלא בסט של עכבר ומקלדת.

נגיד אם רוצים לקנות MX518, אז נתקעים עם מקלדת מעפנה או לא לקנות בכלל (מקלדת)

פורסם

אתה בטוח שאתה לא עובד שם?

היה לך כלכך חשוב לתפוס אותו במילה, שפספסת משפט שלם?

איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח.

פורסם

ההנחה תקפה גם להזמנות באינטרנט ?

פורסם

לא נראה לי.

תתקשר אליהם ותבדוק

מה אתה רוצה לקנות?

פורסם

תגידו, מה הדברים הכי משתלמים לקנייה שם?

פורסם
  • מחבר

כן אני עובד שם, הפרסום לא היה מבחינת אינטרס אישי, אלה רק לעזור לאנשים כאן לקנות מוצרים שיחסית זמינים ובמחירים מטורפים, כיוון שראיתי כאן שהמון רוצים עכברים כגון : G5 וכו'.

כמו כן, ישנם אנשים שלא מוכנים לקנות רק בגלל המחירים ותמיד מחכים, אבל עכשיו תהיה להם ההזדמנות.

ברצוני לחזור על כמה דברים, חוץ מהמוצרים הנמצאים על המדפים ומוצגים, ישנם עוד מוצרים יקרים וטובים בדלפק שירות הלקוחות כגון עכברים יקרים וסטים יותר יקרים וכו'.

אם אני לא טועה, ראיתי את העכבר MX512 לבדו דווקא, לאל סט, אבל שווה לבדוק בסניף הקרוב אלכם.

לכן כדאי לשאול את הבחור באלקטרוניקה או את הבחורות בשירות הלקוחות באם יש להן עוד מוצרים, או שיש מוצרים ששמים בויטרינה, עקב חשש לגניבה כגון: הרבולוטיאון וכו'.

כן, ממה שאני יודע, בסניף אשדוד יש את סט הרמקולים G15 ממול הקופה הראשית. מחיר מדוייק איני יודע, אך יש מצב להתקשר לשם: 08569999

כמו כן תתקשר לסניף הקרוב אליהם לבדוק, רוב הסיכויים שכן יש שם.

ברצוני לציין כי כנראה שלא יהיו את כל המוצרים הקיימים בעולם, אך ישנם המון מוצרים חדשים שלא תמיד היו במלאי בדרך קבע, כמו מתקנים לניידים וכו'.

כן, המבצע הוא עד סוף יום שני, עד לסגירה של החנות, כמו כן, אם ישנו מוצר שנגמר ואומרים לכם שאין אותו במלאי, אתם יכולים לשלם עליו וכאשר יגיע במלאי תקבלו אותו, לא תמיד הם מזכירים את זה, אבל כן, זה לא משוה מיוחד, זה אפשרי ועושים ככה.

ישנם מבצעים מטורפים לפעמים כגון: 50 אחוז הנחה על סאנדיסק שהיה לפניי כמה חודשים, יש לפעמים דברים טובים שם.

המלצה שלי, תשתדלו לעקוב בסניפים למצבעים שיהיו בפסח.

פורסם

הייתי היום באופיס דיפו בקריון, קניתי סט Cordless Wave ב-350 ש"ח (לעומת 500 ש"ח המחיר הכי נמוך בזאפ).

פורסם

איזה דגם ? ועם איזה עכבר / מקלדת הוא מגיע ? (אין עוד הרבה זמן ואין כלום מעניין).

פורסם

יש מצב שהמבצע הזה יימשך גם מחר (יום שלישי) או שזה כבר אבוד?

פורסם

הייתי היום באופיס דיפו בקריון, קניתי סט Cordless Wave ב-350 ש"ח (לעומת 500 ש"ח המחיר הכי נמוך בזאפ).

וייזמעאכט איזו טעות עשית X:

אני מקווה שאתה לא מצפה לטווח של מעל 1.8 מטר ו/או להשתמש בה למשחקים שדורשים צירופי מקשים.

אגב, עובד אופיס דיפו נכבד-

G15 זו מקלדת, לא רמקולים.

G51 אלו רמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים