עבור לתוכן

מחשב שנכבה לאחר זמן שימוש מסויים.עזרה,תסכול

Featured Replies

פורסם

ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה.

מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא קרס אפילו פעם אחת אצלם!

אוקיי, אז עכשיו הבעיה הייתה לכאורה עם רשת החשמל בבית (למרות שיש לי מייצב מתח) אז כנראה שישנה בעיה של ירידה בחשמל לפרקי זמן מסויימים?

קניתי אל-פסק, לא עזר במאומה, אני אובד עצות, מישהו?

תודה לכל העוזרים.

מערכת המחשב שלי מכילה:

מעבד: Intel Q6600

זכרון: 2gig corsair

לוח אם: MSI P6N SLI v2

כוננים: WD 160 GIG, WD 500 GIG

עבר אופטימיזציה?: בסיסית, לאודיו.

Services טופלו?: לא

Pagefile.sys?: לא

כרטיס אודיו: RME HDSP 9632

פורסם

או שזה שהמחשב לא קרס בחנות היה סתם פוקס מצער או שאחד מהרכיבים שאצלך בבית גורמים לבעיה (התקני USB וכו').

למרות שבדר"כ DUMPS נוצרים רק כשיש מסך כחול, לא יזיק לבדוק בכל זאת אם נוצרו אצלך קבצים כאלה (הסבר בסטיקי FAQ).

פורסם

מחשב נכבה מהרבה סיבות :

התחממות של המעבד , ספק שנדפק .....

תראה אם יש לך בתיקייה systemroot%\Minidump% קבצי DUMP , תנתח אותם ותראה מה גורם לבעיה

תעשה בדיקה לזיכרון , אם יש לך יותר מכרטיס אחד , תבדוק כל אחד לכמה שעות טובות

אם הספק שיש לך הוא ג'נרי אולי הוא זה שגורם לך בעיות , לא תמיד , כדאי לבדוק עם ספק אחר שעובד 100% ולנסות איתו , אם הצלחת לעבוד והמחשב אינו נכבה אז תביא ספק מחברה ידועה ותרכיב אותו ותעבוד ..

מה הטמפ' של המעבד בשעת מאמץ ?

פורסם

בנוסף לאם הבעייה היא בספק(חבל שלא בדקו בחנות עם תוכנות מאמץ שמיועדות ליצור עומס על המעבד)

האם הזיכרונות גם נבדקו?

ובקשר לבעיית החשמל בבית אין מצב שזו הבעייה אלא אולי האל פסק שלא מחזיק מעמד תחת עומס

תנסה לחבר את המחשב נטו לשקע החשמל בלי התקנים נוספים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים