פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אני משחק בTACTICAL OPS שזה משחק רשת עם רמת גרפיקה בערך כמו של קאונטר סטרייק והכרטיס מסך בלי אוברקלוק ובלי כלוםואני שומע את המאוורר רועשש מאוד אני יוצא מסתכל באוורסט הוא היה על 101 מעלות חום!!!ולפני זה לא קרה לי דברים כאלה במשחק הזהמישו יודע למה זה קורה?אגביש לי כרטיס HD2900PROוב3DMARK06 ובקריסיס הוא מקסימום 80 מעלות חוםם!!!
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אבק אבק אבק + זרימת אויר לא טובה. איזה מארז יש לך? כמה מאוררים? האם הכבלים בפנים מסודרים או זרוקים? קח בחשבון שהכרטיס המדובר נוטה להתחמם מאוד ואין יותר מדי מה לעשות חוץ מלהחליף קרור או לדאוג לזרימת אויר מיטבית במארז. בד"כ הבעיה נוצרת כששכבת אבק דמוית שמיכה (ממש ככה) נוצרת בין המאורר לצלעות קרור ואז בעצם לא מגיע אויר לצלעות עצמן והכרטיס מתחמם. תנקה את הכרטיס עם אויר בלחץ (מפוח או ספריי אויר שניתן לקנות בחנות).
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר 1)יש לי מארז טוב2)כן הכבלים של הספק לא הכי מסודרים3)האויר של הכרטיס יוצא מחוץ למארז הוא תופס שני מקומות ויש פתחים ליציאת אויר חםואבק יש רק טיפה על המאוררולמה במשחק רשת עם גרפיקה שלא אמורה לאמץ את הכרטיס מתחממת יותר מאשר בקריסיס או בבנצ'מרק??
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים איזה מארז יש לך? מתי פעם אחרונה הרצת CRYSIS ? ראית את התמונה ששמתי? את האבק הזה אתה לא יכול לראות.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר הרצתי קריסיס ישר שראיתי את הטמפ' אחרי המשחק רשתולהפתעתי היה 78 79 מעלות חום ואותו דבר בבנצ'מרק 3DMARK06
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים תשתמש בRIVATUNER בשביל לנטר את הטמפרטורה בזמן אמת...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.