עבור לתוכן

מפרטים למערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בקשר למפרטים למערכת קירור מים שאני מעוניין ליישם במחשב חדש שאני אקנה(מעבד Q9450, 2X 8800GT וכו)

התקציב הוא עד 1300~ דולר כולל משלוח מחנות בחו"ל כמו ForzenCPU וכו.

המפרט הראשון הוא מפרט חלקים ב 787 דולר עם 300 דולר משלוח בFEDEX.

wc1mu7.jpg

המפרט השני מכיל מערכת קיט של CM עם בלוק נחושת ושני בלוקים נוספים לכרטיסי מסך.

wc2el9.jpg

ועכשיו מספר שאלות:

1. הלוח אם שאני בונה עליו הוא ה אסוס סטרייקר 2, לוח אם עם גשר צפוני בעייתי בכמות החום שלו ולכן אני מעוניין לקרר אותו גם כן,

כרגע ישנה חברה בגרמניה שמייצרת גופי קירור במיוחד ללוח הנ"ל(נשאר לשאול אותם אם הם אכן שולחים לארץ).

2. האם אפשר להיתסמך על לולאה יחידה או שכדאי ליישם שני לולאות?

3. המארז למחשב הנ"ל יהיה Stacker 830 NVidia Edition(כבר נקנה).

פורסם

:hi:

המון כסף ובחירה לפי דעתי לא נכונה.

אם אתה מתכוון לקרר רק כ.מסך אחד אז לך על לופ אחד.

גם עם 2 כ.מסך אפשרי לעבוד עם משאבה 1 ורדיטור 1..אך הOVER CLOCK יקטן -אז קח בחשבון.

בניתי לך מערכת מפלצתית ומטורפת :screwy: :screwy: את הCLAMPS תקנה בארץ..ואת האמת גם צינורות סטנדרטיים יספיקו(חנויות של ציוד חקלאי או מים)

המערכת מוגזמת כמובן..ואפשר לקצץ לפחות700$ ממנה:

מערכת=900$

משלוח=300$

מכס =250-300$

סה"כ =1500$=5100 ש"ח(מחיר של מחשב חדש :silly:)

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=shopping_cart

פורסם
  • מחבר

אוקיי יצרתי קשר עם החברה מגרמניה והם מוכנים לשלוח לי את מערכת הקירור לסטרייקר 2.

mch418_full.jpg

עכשיו נשאר להזמין את שאר החלקים, LEE מכיוון שלא העלת תמונה של עגלת הקניות כל מה שאני מקבל בלינק שנתת

הוא דף עגלת קניות ריקה, תוכל בבקשה לרשום את החלקים או לצלם את העגלת קניות?

כנראה שאני אלך על שני לולאות, אחת לכרטיסי מסך ואחת למעבד ולוח אם.

עריכה: בניתי מערכת עם שני לולאות בחנות שהצעת המשלוח עולה 150 דולר ובסה"כ יוצא 1000 דולר:

wc3cu2.jpg

מבחינתי החנות עדיפה בגלל:

1. הם מקבלים PAYPAL

2. המחירים שלהם יותר טובים והמשלוח זול יותר.

אני בטוח שניתן לוותר על דברים קטנים כמו Clamps ולקנות בארץ אבל בכל זאת...

פורסם

קח רדיאטור 120.3 של Thermochill בתקציב כזה, ואת ה-D TEK FUZION כבלוק למעבד. תוסיף להם מאווררים חזקים(עד כמה תלוי במידת הרעש). אתה גם יכול להסתפק ברדיאטור MCR אם זה מאווררים של עד בערך 80CFM.

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורות שקראתי הרדיאטורים של טרמוציל יקרים ללא סיבה אמיתית והבדל הביצועים לא מצדיק השקעה כספית כל כך גדולה.

חוץ מזה גם אם הייתי קונה זוג רדיאטורים שלהם לא הייתי יכול להכניס אותם לסטאקר (אחד כן, אבל לא שניים) בגלל שהם עבים מאוד.

בקשר לבלוק אני זקוק לבלוק קטן מבחינת גודל (לא הטרמלירייט שרשמתי)בשביל שיהיה לי למקום לבלוקים של המוספטים.

בלוק מתאים לדוגמא:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=199&products_id=21389

פורסם

בוודאי שהתרמוצ'יל לא משתלמים, אבל אתה הצבת תקציב בעננים.

התרמוצ'יל עדיפים (לא ביחס ישר למחירם) כאשר מדובר במאווררים חזקים מעל 80CFM(בערך).

אחרת, תקנה רדיאטור כפול או משולש של סוויפטק - MCR.

אם לא הפיוזן, אז האפוג'י GTX הוא מצויין.

פורסם

טוב שורה תחתונה לא הבנתי איזה קירור עדיף ביחס עלות מול תועלת?

והאם יש להשיג אותו בארץ?

פורסם

את רוצה לקרר את כל המחשב בקירור מים או רק חלקים ספציפים לפי מה שאני רואה את רוצה את כל המחשב (לפי התמונה של ה striker ) כי בעגלת קניות אין שום רדיאטור טוב מספיק בישביל כל הציוד שנתתה ולפי דעתי תיצטרך לפצל את המערכת ל 2 רדאטורים ניפרדים (אלה עם כן את רוצה להישתמש ברדיאטור של מכונית :smile1:)

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הסתכלת מספיק טוב כי אכן יש את כל החלקים לשני לולאות נפרדות.

אני אכן מתכנן לקרר את הכל מלבד הכוננים הקשיחים והספק כוח בעזרת המערכת הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים