עבור לתוכן

התחדשתי לי ב ASUS AW222U , תעזרו לי לכוון אותו בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם , יש לי היום יומולדת :birthday: והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U !

22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ?

לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ?

תודה רבה , דור

פורסם

ראשית, מזל טוב לרגל יום הולדתך ;)

אם ניתן לכוון ללא בעיה את הרזולוציה של המסך דרך לוח הבקרה של חלונות / כרטיס המסך ל-1680X1050@60Hz, אין צורך להתקין את הדרייבר מהתקליטור של המסך. בדר"כ דרייבר, שעבר בדיקות תאימות מטעם מיקרוסופט, מותקן מהאתר windows update כשבוחרים "מותאם אישית, חומרה אופציונלי" זאת במידה ואם דרייבר לא הותקן בכלל או נמצא כמיושן, וגם אז לא חובה לבחור אותו, אם אין בעיה לכוון לרזולוציה הטבעית והתדר המתאים 60Hz.

את הבהירות תכוון כמובן לרמה נמוכה אשר תהיה נוחה לעיניך. בהירות גבוהה מדי גורמת ברוב המקרים לכאבי ראש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

את הרזולוציה וההרץ כיוונתי , גם את הבהירות אבל אין עוד איזה משהו לכוון ?

חבר אמר לי שאני צריך "לכייל" אותו :nixweiss: מזה אומר ?

תודה, דור

פורסם

את הניגודיות אתה יכול להפחית, אם אתה רואה שזה משפר את הגוונים הבהירים, במידה וזה מפריע לך שהניגודיות מטשטשת אותם אם בכלל.

למרות שזה לא קל מעשית בפאנל TN אפשר גם להגיע לנקודה לבנה, להפיכת רקע לבן לכמה שיותר נקי מנטייה לצבע מסויים, ע"י השוואה לדף נייר לבן בתנאי התאורה האופיינים שבהם אתה עובד עם המסך. את זאת עושים ע"י כניסה לתפריט משנה במסך שינוי RGB (ב-Color Temp, User Mode).

פורסם
  • מחבר

אוקיי רואים ממש חרא בסרטים ותמונות (מעיין ריבועים מוזרים)

ויש מריחות במשחקים , מה נסגר פה? , זה חרא של מסך או שזה בגלל שאני רגיל ל CRT ?

פורסם

כל מסך LCD מדגיש את הארטיפקטים של תכני וידאו באיכות ירודה וברזולוציה נמוכה מהטבעית. ההמלצה היא לראות תכני HD, ב-22" TN מומלץ 1080P אם לא מרוצים מהאיכות של 720P.

אתה יכול להתנסות בסרטונים אלו.

מריחות במשחקים הן סוגייה אינדיבידואלית ממשתמש למשתמש, וברוב המקרים נובעות יותר מבעיה במוח (retinal persistence) מאשר במנגנון האלקטרוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים