עבור לתוכן

מה הקירור הכי טוב למעבד? (עד 300-350 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

מה הקירור (לא פסיבי) הכי טוב למעבד עד 300-350 ש"ח?

הצעות מאעתר TMS בלבד.

פורסם

למה את צריך את הקירור עם ל oc אז הTUNIQ TOWER מעולה אבל עם אתה רוצה להיתפרעה ו את מוכן לשלם 500 שח אז יש לי פיתרון

http://tms.co.il/product/4819 + http://tms.co.il/product/4311 = קירור ה אוויר הכי חזק שיש

נ.ב הקירור עצמו עולה רק 380 שח אז את יכול לחרוג טיפה

פורסם

הIFX 14 פחות טוב מה TR ULTRA EXTREME .... רק לידיעה.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין בOC סביר. לא משהו שיגרום למערכת שלי להיות על סף קריסה אבל גם לא משהו שלא יזיז בכלל :)

אז אני רוצה קירור סבבה, לא משהו שעולה 500-600 שקל...

יש עוד הצעות?

יש די הרבה חסרונות בTOWER שעולה 260 לפי מה שראיתי בכמה REVIEWS, אז לא הולכים על זה :P

אז בנתיים על הULTRA עם 120MM של SCYTHE

פורסם

דעה זה דעה ואתה מיקצועי פה אבל לפי כל הבדיקות (Tom's Hardware בדקו כמות גדולה של קירורים ו ה ifx 14 היצטיין)הוא הכי טוב מיבין כל קירורי האוויר למינהם (כמובן זה בתוספת מאוורר חזק מאוד כמו זה שאתה נתתה ).

פורסם
  • מחבר

דעה זה דעה ואתה מיקצועי פה אבל לפי כל הבדיקות (Tom's Hardware בדקו כמות גדולה של קירורים ו ה ifx 14 היצטיין)הוא הכי טוב מיבין כל קירורי האוויר למינהם (כמובן זה בתוספת מאוורר חזק מאוד כמו זה שאתה נתתה ).

הוא שווה את ה70 שקל יותר מהULTRA?

פורסם

אני לא יודעה אני יבדוק אני רק אמרתי מה יהיה אכי טוב לא אמרתי את יחס ה עלות\תועלת שלו אבל בכל זות אני אישית ממליץ על הTUNIQ TOWE הוא הכי טוב ב פחות מ 300 שח .

פורסם

יש די מעט סקירות של הIFX אבל מכולם עולה המסקנה שהTR UE יותר טוב ולו במעט, מה שהופך את הIFX ללא רלוונטי...

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=5&artpage=3258&articID=680

http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=126195&page=3

IFX-14 vs Ultra120X comments

Well, I think its much more complicated than saying one heatsink is better than another. They always performed within 1-2c of each other. As of the writing of this article, the IFX-14 is some $30 more than the Ultra 120X. If you are looking for that extra money to translate directly into higher performance, you will be disappointed.

What DO you get for that extra money.

1) A much better mounting mechanism.

2) Significantly better performance if you are looking at using only ONE low speed fan, and generally better performance for low noise solutions (for example 3 yate loons is quiet yet performs quite well).

3) Native support for multiple fan configurations (Recall the Ultra 120 requires modding to support a second fan).

There may be other differences, which I havent specifically pointed out. For example, with my IP-35, the IFX-14 consistently beat out the Ultra120X in PWM temps.

On the downside (besides the price), the IFX-14 is enormous, which may interfere with large gpu coolers, nb coolers, or active RAM cooling.

בבדיקה בTOM'S אין השוואה לTR UE ... בשאר האתרים (יש גם בHARDOCP) הTR UE עובר את הIFX בחצי מעלה עד 2 ולפעמים הפוך - הבדל ביצועים זניח לכל הדעות ואינו מצדיק את התוספת במחיר כלל.

מבחינת תמורה טובה לכסף מול ביצועים - הTUNIQ TOWER מנצח.

פורסם
  • מחבר

תראו את מה שכתבו בסקירה של הTONIQ TOWER:

יתרונות:

Great Cooling

Blue LED Fan

Great Looks

Silent at Low Speeds

בתכלס, כל היתרונות האלה, לא שווים משהו. מאוורר על לד כחול? נראה יפה? שקט במהירות נמוכה? (כל מאוורר שקט במהירות נמוכה!)

חסרונות:

Loose Fan Cage

Difficult Installation

Huge in Size

Very Loud at High Speeds

הכלוב של המאוורר לא יציב מי יודע מה אבל זה לא כל כך משפיע על האוורור, התקנה מסובכת, גדול (למרות שזה לא ממש גדול לטעמי), רועש מאוד במהירות גבוהה, זה כבר חסרון די גדול.

פורסם

צודק אני לא קראתי כתבות אחרות ב אתרים אחרים ו נכון שהTUNIQ TOWE הכי עדיף מיכולם אבל יש לי משהוא קטן לישאול העם בכתבות שקראתה ב IFX-14 vs Ultra120X העם ל ifx היה או לא היה מאוורר נוסף כי מהחברה מקבלים אותו בלי אם לא היה לא מאוורר אז בוואי ש ה ultra 120x ינצח עם היה אני לא בטוח

.

נ.ב בקשר לרעש יש מה לעשות אחד אתה יכול להחליף את המאוורר שיש בקירור

2 אני לא בטוח שהוא רועש כל כך כי רעש זה כמובן ביחס למה יש אנשים שזה יהיה רועש ויש כאלה שלא (יש לי חבר עם הTONIQ TOWER והוא בחיים לא דיבר על רעש ).

פורסם

שניהם באים ללא מאוררים. בהשוואות השתמשו במאוררים זהים.

לפותח הת'רד, העניין עם הכלוב נשמע מוגזם, הקרור הזה נסקר בעשרות אתרים והוא מאוד מוצלח, מה גם שלי יש TUNIQ ואין איתו שום בעיות.

במקסימיום המאורר שלו מעט רועש אבל הוא גם דוחף המון אויר... יש ווסת מהירות למאורר ככה שאתה יכול לשלוט במהירות הסיבוב שלו.

אני לא יודע מה קראת אבל הTUNIQ נחשב לאחד הקרורים הטובים בעולם!

"יתרונות:

Great Cooling

Blue LED Fan

Great Looks

Silent at Low Speeds

בתכלס, כל היתרונות האלה, לא שווים משהו. מאוורר על לד כחול? נראה יפה? שקט במהירות נמוכה? (כל מאוורר שקט במהירות נמוכה!)"

שמת לב לסעיף הראשון?

פורסם

כן גם אני חושב אני לא האיתי מיתלונן עם היה לא הTONIQ אבל אני ניסיתי לאלתר ולתת פיתרון טוב לבעיה (טוב אני לא יודעה עד כמה טוב הפיתרון אבל הוא לפחות יצירתי)אני אישית לא מיתלונן על רעש (טוב לי יש Zalman CNPS7700 והוא חרא אבל עושה את העבודה ).

פורסם
  • מחבר

Great Cooling

שמת לב לסעיף הראשון?

זה היתרון היחיד בקירור הזה אז לא התייחסתי אליו.

בקשר לרעש אני צריך שהקירור יהיה שקט כי אני משאיר לפעמים את המחשב שלי פועל בלילה ואני לא רוצה שזה ירעיש.

יש למישהו נסיון עם הקירור הזה ויכול להגיד לי כמה רעש הקירור עושה במקסימום? (נסיון אישי, פרטי. לא נסיון "של חבר שלי" :) )

גם שלי יש TUNIQ,במקסימיום המאורר שלו מעט רועש

כמה רועש? ברמה נסבלת או משהו שחופר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים