עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למשחקים-תקציב 4000 שקל בלי מסך בלי ציוד היקפי בלי oc

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך.

ואני צריך את עזרתכם...

אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה...

אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות.

קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר.

התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, בלוח אם, בכרטיס מסך ובזיכרון.

אוקיי אז ככה:

מעבד- חשבתי על ה quad core q6600

כרטיס מסך- 8800 gt עם 512 זיכרון יהיה נחמד לא? ראיתי עולה בסביבות ה 1200 שקל

זיכרון- 2 ג"ב נשמע נחמד, אבל הייתי מעדיף 4 ג"ב בשביל עוד 200 300 שקל. למרות שכאן הייתי שמח לחוות דעתכם כי אני לא מבין בזה כל כך- זה באמת משנה 2 ג"ב או 4?? ויש הבדלים משמעותיים בין CL5 CL4 וכל אלו??? הקיצר כאן אני לא ספציפי אז פשוט תמליצו.

אוקיי ועכשיו החלק הקשה- קודם כל לגבי מארז וספק אין לי מושג מה מומלץ ומה כדאי, אז עזרה תהיה נחמדה. אני לא מחפש מארז מפואר יותר מדי, העיקר שיהיה כמו שצריך והכל. לגבי ספק- גם אני לא מבין כל כך, אבל פשוט שיוכל להחזיק טוב מחשב חזק עם המעבד, הכרטיס מסך,

ועוד 2 כוננים קשיחים ושני כונני דיסקים- אחד צורב רגיל ואחד צורב dvd שאת אלו אני יעביר מהמחשב הישן כמו שאמרתי.

ולגבי הלוח האם- בזה אני באמת כבר לא מבין שום דבר, אז פשוט תגידו מה מומלץ, אני לא מחפש משהו מפואר מדי, פשוט שיתמוך בכל מה שדיברתי עליו עד עכשיו.

אם כבר אז אני מעדיף לחסוף כסף במחיר לוח האם, וכמובן שאני צריך כרטיס קול ורשת מובנה בלוח האם( למרות שלא ראיתי אחד שאין בו ;D)

אם שואלים לגבי oc וכל זה אני לא רואה את עצמי מתעסק בזה לפחות בזמן הקרוב, אז לא חייבים רכיבים ל oc אבל אם אפשר אז למה לא, ולגבי לוח אם שתומך בשני כרטיסי מסך- ה sli, אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה... מה אתם אומרים???

לגבי קירור- צריך קירור מיוחד בשביל מחשב כזה?? המאווררים הרגילים יספיקו?? עדיף לשים קירור למעבד? אין לי מושג-עזרה

-אין צורך במערכת הפעלה

כמו שאמרתי, תרגישו חופשי לשנות את המפרטולומר דעות!!!

תודה מראש.

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך.

ואני צריך את עזרתכם...

אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה...

אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות.

קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר.

התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, בלוח אם, בכרטיס מסך ובזיכרון.

אוקיי אז ככה:

מעבד- חשבתי על ה quad core q6600

אין צורך למעבד כזה למשחקים כי רב המשחקים היום לא תומכים בריבוי ליבות והמעבדים האלה בזמן הקרוב מתאימים לריבוי משימות..

כרטיס מסך- 8800 gt עם 512 זיכרון יהיה נחמד לא? ראיתי עולה בסביבות ה 1200 שקל

נחמד, אבל בתקציב הזה אפשר כבר להשים 8800GTS כי אתה בלי ציוד הקפי + HD

זיכרון- 2 ג"ב נשמע נחמד, אבל הייתי מעדיף 4 ג"ב בשביל עוד 200 300 שקל. למרות שכאן הייתי שמח לחוות דעתכם כי אני לא מבין בזה כל כך- זה באמת משנה 2 ג"ב או 4?? ויש הבדלים משמעותיים בין CL5 CL4 וכל אלו??? הקיצר כאן אני לא ספציפי אז פשוט תמליצו.

ההבדל הוא שבשביל שהמערכת תתמוך ב-4GB כי צריכה להיות 64BIT אז אם אתה מתכוון להשתמש ב-WINXP רגיל זה לא בשבילך

אוקיי ועכשיו החלק הקשה- קודם כל לגבי מארז וספק אין לי מושג מה מומלץ ומה כדאי, אז עזרה תהיה נחמדה. אני לא מחפש מארז מפואר יותר מדי, העיקר שיהיה כמו שצריך והכל. לגבי ספק- גם אני לא מבין כל כך, אבל פשוט שיוכל להחזיק טוב מחשב חזק עם המעבד, הכרטיס מסך,

ועוד 2 כוננים קשיחים ושני כונני דיסקים- אחד צורב רגיל ואחד צורב dvd שאת אלו אני יעביר מהמחשב הישן כמו שאמרתי.

מארז, אפשר לבחור משהו נחמד עם אורר נחמד, RAIDMAX יתאים, + ספק לא ג'נרי שלמערכת שלך יספיקו 400~500,

מאווררים אתה לא צריך יותר מדי אול ילהשים 2 למארז כי אתה לא מתכנן OC ולמעבד קירור הסטוק יספיק

ולגבי הלוח האם- בזה אני באמת כבר לא מבין שום דבר, אז פשוט תגידו מה מומלץ, אני לא מחפש משהו מפואר מדי, פשוט שיתמוך בכל מה שדיברתי עליו עד עכשיו.

אם כבר אז אני מעדיף לחסוף כסף במחיר לוח האם, וכמובן שאני צריך כרטיס קול ורשת מובנה בלוח האם( למרות שלא ראיתי אחד שאין בו ;D)

אם שואלים לגבי oc וכל זה אני לא רואה את עצמי מתעסק בזה לפחות בזמן הקרוב, אז לא חייבים רכיבים ל oc אבל אם אפשר אז למה לא, ולגבי לוח אם שתומך בשני כרטיסי מסך- ה sli, אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה... מה אתם אומרים???

אם אתה רואה את עצמך הרבה זמן עם המחשב הזה שאתה מגיע למשחקים ממש כבדים שדורשים יותר מכרטיס מסך אחד שהוא חזק

[שזה עדיף אחד חזק מאשר 2 פחות טובים], ואני מדבר שאתה מגיע למצב שאתה צריך את ה-9800GX2 X2 לדוגמה.. לא נראה לי שצריך

לגבי קירור- צריך קירור מיוחד בשביל מחשב כזה?? המאווררים הרגילים יספיקו?? עדיף לשים קירור למעבד? אין לי מושג-עזרה

עניתי בחלק של המארזים

-אין צורך במערכת הפעלה

כמו שאמרתי, תרגישו חופשי לשנות את המפרטולומר דעות!!!

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

אבל עדיין לא ענית לי על הכל...

לגבי המעבד- אז מה אם היום לא הרבה תומכים בניצול של 4 ליבות, אולי בעתיד זה יהיה בשימוש נרחב יותר? כמו שאמרתי אני מתכנן להחזיק עם המחשב הזה איזה שנה שנתיים...

אוקיי אמרנו לא חייבים לוח אם שתומך בשני כרטיסי מסך,

לא ממש הבנתי מה שרשמת לגבי הזיכרון... אני מתכוון להתקין על המחשב wix xp רגיל, הוא לא יוכל לתמוך ב-4 ג'יגה?? למה התכוונת?? צריך לוח אם אחר??? אז מה עם 2 ג'יגה מספיק, לא עדיף להיות עם הפנים לעתיד ולשים כבר 4 ג'יגה?

ועדייין אני צריך שמות מפורטים יותר של הלוח אם(עד לרמת חברה ודגם)... כמו שאמרתי אני לא מכיר לוחות אם ולא יודע איזה כדאי...

בכל מקרה אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מסודר ממש זה יהיה נחמד....

פורסם

מפרט מצויין מכל הבחינות, כולל מעבד כפול ליבה 8400, 2גיגה זיכרון וכ.מסך GTS

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1050

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤466

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤430

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15

כמות: 1 - מחיר: ¤298

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1498

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4202

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4118

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/yneq8akz

את החריגה אפשר לצמצם עם מארז וספק רגועים יותר.

אפשרות נוספת אם אתה מעוניין לקחת 4גיגה זיכרון ו\או חושק במרובע ליבה מיותר נכון לעכשיו תוכל לרדת בכ.מסך לSparkle Clibre 8800GT או gigabyte 8800GT Zalman Cooling שניהם מגיעים מומהרים ועולים כ300שח פחות מהכרטיס במפרט.

פורסם

מפרט מצויין מכל הבחינות, כולל מעבד כפול ליבה 8400, 2גיגה זיכרון וכ.מסך GTS

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1050

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤466

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤430

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15

כמות: 1 - מחיר: ¤298

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1498

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4202

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4118

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/yneq8akz

את החריגה אפשר לצמצם עם מארז וספק רגועים יותר.

אפשרות נוספת אם אתה מעוניין לקחת 4גיגה זיכרון ו\או חושק במרובע ליבה מיותר נכון לעכשיו תוכל לרדת בכ.מסך לSparkle Clibre 8800GT או gigabyte 8800GT Zalman Cooling שניהם מגיעים מומהרים ועולים כ300שח פחות מהכרטיס במפרט.

הייתי מחליף רק את הכרטיס בהזמנה מוקדמת של 9800GTX נFOXPC

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה תודה רבה לכל העוזרים!!!

עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה שלא הבהרתם לי...

מה זה הקטע הזה שבשביל 4 ג"ב זיכרון צריך מערכת של 64 ביט??? לא ממש הבנתי מה זה אומר ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכוונה בדיוק...

תודה!

פורסם

מערכות הפעלה של מיקרוסופט שאינן גרסאות X64BIT אינן תומכות בזיכרון מחשב מעל 3-3.5GB, ולכן תמיד אומרים שאם אתה רוצה לנצל את כל ה4גיגה זיכרון, אתה חייב מערכת הפעלה 64BIT.

יש מבין ? :silly:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה הבנתי... איזה מערכות הפעלה כן יש בהם 64 ביט???

וחוץ מזה נגיד ואני משתמש ב ויינדוס xp בלי 64 ביט, עדיין יהיה כל כך נורא לשים 4 ג'יגה??? אז שינצל רק 3, 3.5 ג'יגה כמו שאתם אומרים....

השאלה היא אם המעבר מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה שווה את ההבדל בכסף מבחינת ביצועים ומבחינת התמיכה של המערכת(שהיא לא 64 ביט נגיד לצורך הדוגמה)....

אם תגידו לי שכדאי אז אני יכול לארגן ווינדוס של 64 ביט, אלא אם כן הוא ממש ממש שונה בטירוף מהווינדוס הרגיל ולא כדאי להשתמש בגרסת 64 ביט...

פורסם

מערכות 64BIT יש XP PROFESSIONAL ויש את כל הגרסאות של VISTA חוץ מ HOME BASIC שאני לא בטוח שיש לה,

זה לא יהיה נורא לשים 4גיגה, זה יכול לעזור קצת במשחקים עם רזולוציה גבוהה או בתוכנות זוללות זיכרון כגון תוכנות ה P2P למיניהן ועריכות וידאו\אודיו

את החלטה אם זה שווה את הכסף או לא, אתה תעשה לבד, אני למשל דיי בטוח שאשים 8גיגה בשדרוג הבא שלי תחת מערכת VISTA ULTIMATE X64 ואבטל את ה PAGE FILE הידוע ובכך ארוויח מערכת הפעלה מהירה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה רבה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים