פורסם 2008 במרץ 2817 שנים שלום ושבת שלום!יש לי מעבד של אינטל E6420 ליבה כפולה 2.13החלפתי את קרור המעבד של אינטל שהיה לי בארטיק קולינג פריזר פרו 7בחמסין לפני כמה ימים המעבד היה ב40 מעלות במנוחהאתמול שהיה כמו היום המעבד היה ב-34 מעלות במנוחה עם הקרור של אינטל היום לאחר החלפת הקרור נשאר באותה טמפלפי חיפוש שעשיתי בכל מיני אתרים ומדריכים,טמפ המעבד בעזרת ארטיק קולינג פרוזר פרו 7 הייתה צריכה לצנוחבלפחות 10 מעלות לעומת הקרור של אינטללמה הטמפ נשארה אותו הדבר?ההתקנה הייתה ללא בעיה,ממש קלה,הלכתי לפי המדריך בדיוקאולי אפשר לשלוט על המאוורר?אשמח לקבל עזרהתודה
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים ניקית את המעבד כמו שצריך מהחומר שהיה מהצלעות המקוריות של אינטל?איזה לוח אם יש לך? איזה מארז? כמה מאוררים ואיזה גודל?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה!יש לי לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3REV 3.3כמובן שניקיתי עם אלכוהול וצמר גפן והורדתי את המשחה הטרמית הישנהיש לי מארז של CODEGEN דגם 6089יש לי3 מאווררים 8 במארזאחד למטה שמכניס אוויר,ואחד מאחורה שמוציאועוד אחד למעלה מתחת לידית נשיאה שמוציאחוץ מזה יש לי ספק כוח ליברטי אנרמקס 400עם מאוורר בגודל 12 שמכוון בתוך המארזלמה הטמפ של המעבד נשארה אותו הדבר?חשבתי שהקרור של ארטיק קולינג פריזר פרו 7 יותר טובמשל אינטלתודהליאור
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים איזה מארז מזוויע.... זרימת האויר שלו פשוט גרועה.הפריזר יותר מהסטוק של אינטל ,פשוט בביוס מופעלת לך השליטה במאורר. כנס לביוס ובטל את השליטה של הלוח במאורר של הCPU.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר המארז שלי חראאתה מאוד צודקקניתי בחנות מחשבים בחולון ליד הבית שליבעל החנות הכרתי מקודם-אדם אמין וישר אך לא כזה מבין במחשביםבאתי אליו עם מפרט חוץ ממארז וספק כוחנתן לי ג'נרי ולאחר כמה חודשים של סבל קניתי את האנרמקס ליברטי 400סליחה על הבורות אך נכנסתי לביוס ואין מושג איך לבטל את שליטת הלוח על מאוורר המעבדתוכל לעזור לי?תודה שובליאור[br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 10:08:18זה מה שעשיתי תגידו לי אם זה נכון:בביוס באופציה smart fan control methodהיה AUTO ןהחלפתי ל-DisableDisable:cpu fan runs at full speedאם זה נכון?כי יש אופציות נוספות כמו:1.intel:control the fan speed with intel qst2.legacy:cpu fan runs at different speed depending on cpu temperatureתודהליאור[br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 10:42:03אני יודע שזאת ההודעה השלישית שלי שאני מקפיץפשוט רתיצי ליידע שעברתי מDISABLEל-LEGACYפשוט ב-DISABLE המאוורר עשה המון רעשלכן העברתי אותו ל-LEGACY שזה אומר:Legacy: cpu fan runs at different speed depending on cpu temperatureאם זה בסדר כך?אני בודק טמפ וכמעט ולא השתנה כלום!תודה שובליאור
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים קודם כל, אתה יכול לערוך את ההודעה, אין צורך להגיב 3 פעמים רצוף (יש חוקים ואתה עובר עליהם).דבר שני, רק בDISABLED המאורר יסתובב על מקסימום ואז הוא לא יהיה חרישי... אמנם לא רועש אבל גם לא חרישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.