עבור לתוכן

מכשיר לעיוות הקול. (כמו של הרוצחים בסרטים) יש דבר כזה לקניין?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב?

בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר.

תודה לעוזרים! ;D

אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.

פורסם

אפשרי לעשות זאת עם ה SBLive ! ... דרך ה EAX יש שם אפקט לשינוי Pitch .

פורסם

אני חושב שקיים מכשיר שכזה

וגם אם לא, מאה אחוד שאפשר ליצור, כי סה"כ אתה לוקח את האות שמתקבל ממיקרופון ועושה עליו פעולות מסויימיות שמשנות אותו

בעיקרון גם מגהפון מעוות את הקול, אם כי לא נראה לי שבכוונה, משום ששם זה נובע ממגבר לא משהו עם רמקול לא משהו, אבל באותה צורה אתה יכול גם לעוות קול בכוונה.

פורסם

אני אגנוב לך את הת'רד ברשותך כמובן, רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקשרים למישהו ומקליטים את השיחה דרך

מודם רגיל,

ואיך אני מעוות את הכל (כמו של הרוצחים) ? דרך תוכנה או משהו (יש לי CREATIVE VIBRA )

פורסם
  • מחבר

בטח מכשיר הוא די יקר....

אולי תוכנה? מישהו מכיר תוכנה ? (יש לי כרטיס O\B AC97).

פורסם

מתכוון לרצוח מישהו ? :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מתכוון לרצוח מישהו ? :lol: :lol: :lol: :lol:

תפסת אותי :bash:

פורסם

פעם בניתי כזה מכשיר מהקיטים שקונים לבנייה עצמית. זה ממש לא יקר לבנות לבד

פורסם

והוא התחבר לאן?

פורסם

זה כזה מכשיר שיש לו יציאה של מיקרופון

בניתי אותו ביחד עם מגבר 8 וואט קטן שיהיה אפשר לדבר גגם בלי רמקול חיצוני (גם בשביל שיחות טלפון)

פורסם

אם אתה מתעניין בדברים כאלה תיכנס ל www.spyshop.co.il אני לא זוכר אם יש להם מכשיר בסגנון אבל נדמה לי שכן ובכל מקרה יש הרבה דברים מגניבים (אבל יקרים)

פורסם

אני אגנוב לך את הת'רד ברשותך כמובן, רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקשרים למישהו ומקליטים את השיחה דרך

מודם רגיל,

ואיך אני מעוות את הכל (כמו של הרוצחים) ? דרך תוכנה או משהו (יש לי CREATIVE VIBRA )

יש תוכנה בשם מודם ספיי שמקליטה שיחות דרך המודם לקובץ MP3, זאת תוכנה מצוינת

פורסם

עם איזה תוכנה עושים את זה? כדי להקליט למחשב, WAV\MP3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים