פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אז אמרה, אז מה?גם גיל ריבה אומר שהוא לא הומו ולא עשה סיליקון בשפתיים, אז הוא אומר.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר כל הזמן הזה אני מנסה למצוא את המילה להגדיר את הפנים שלה, והנה באת ועזרת לי!!! חח... ואין מצב ששל נעמה זה סיליקון.. של מרינה בטוח כי הם כאלה קשיחים כמו שני כדורי טניס... אבל מרינה כן יפה... פשוט לא יותר מויקה... איכסה ושחר?!? איך היא לא מתביישת ללכת ככה עם התחתון שרואים לה את כל הכ**?? אומרים שהיא ומרינה עשו באותו מקום... אז...
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים כל הזמן הזה אני מנסה למצוא את המילה להגדיר את הפנים שלה, והנה באת ועזרת לי!!! חח... ואין מצב ששל נעמה זה סיליקון.. של מרינה בטוח כי הם כאלה קשיחים כמו שני כדורי טניס... אבל מרינה כן יפה... פשוט לא יותר מויקה... איכסה ושחר?!? איך היא לא מתביישת ללכת ככה עם התחתון שרואים לה את כל הכ**?? השתגעת לגמרי... הציצים של נעמה פעם זזו באופן כזה מכאני, שזה היה כמו שרירן שמזיז את החזה המנופח שלו
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אז אמרה, אז מה?גם גיל ריבה אומר שהוא לא הומו ולא עשה סיליקון בשפתיים, אז הוא אומר.איזה אינטרס יש לה לשקר ולהגיד שהיא כן עשתה הגדלת חזה? וגם אם היא הייתה אומרת שהם אמיתיים לא הייתי מאמין לזה.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים טוב די עם הויכוחים המטופשים האלה...בראיון אחר היא דווקא דיברה על הסיליקון ואפילו אמרה משהו על זה ש"אפשר להניק גם עם סיליקון".
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים איזה אינטרס יש לה לשקר ולהגיד שהיא כן עשתה הגדלת חזה? וגם אם היא הייתה אומרת שהם אמיתיים לא הייתי מאמין לזה... מה? לא נראה לי שהבנת .. היא אמרה בראיון שהם לא מסיליקון
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים "היה לי ציצי מדהים, אבל רציתי להגדיל אותו קצת. לקחתי חופש של כמה ימים מהצבא וזהו, אחרי שלושה ימים כבר נעמדתי על הרגליים וחזרתי לבסיס".
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים :P וואו חבר'ה איזה דיון עמוק ואיכותי במיוחד. אני לא מאמין חחחחחחחח. למרות שהיתי אומר שצריך לעזוב קצת את הפלצנות הממוחשבת ולהתעסק קצת בציצים.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים "היה לי ציצי מדהים, אבל רציתי להגדיל אותו קצת. לקחתי חופש של כמה ימים מהצבא וזהו, אחרי שלושה ימים כבר נעמדתי על הרגליים וחזרתי לבסיס". טוב נו, מה איכפת לי? העיקר שהם יפים ומדהימיפ
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים חחחח האבתי את מה שכתוב מרינה אחחחחח מרינה :lol: הכי מצחיק אותי שמשה חושב שיש לו סיכוי לנצח הוא תמיד אומר שאסור לי להפסיד עכשיו ובכלל הוא לא זוכה כמעט בכלום לא מדיחים אותו בגלל שאף אחד לא מפחד ממנו והוא עדיין לא קולט את זה חחח חשהתי שאני היחיד שמתמקד במרינה כל התוכנית ועכשיו אני רואה שכל הפורום ממוקד בא עד כדי כך שרבים אם היא הגדילה את החזה
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים חח ראיתם היום משה אמר שהוא ינצח ותנחשו מה :yelclap: כמובן שהוא הפסיד :lol: ולא היו הדחות ההדחות נראה לי שזה יהיה ביום שלישי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.