פורסם 2008 במרץ 2717 שנים רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי.נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים.שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק.לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון.התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא.אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה לא הופיעו בה. הפרט היחיד המזהה שהופיע זה שהיא היתה בת 31, שבאמת התאים.בנוסף נאמר שהרצח בוצע בדקירות סכין.מאז שהתחלתי לקבל את כל ההודעות האלה שמתי לב שכל רשימת החברים של אותה בחורה הולכת ומצטמצמת. מה שנותן לי את ההרגשה שכל הסיפור הזה נכון.קצת הכניס אותי לשוק. אף על פי שלא ממש הייתי בקשר עם הבחורה הזאת מלבד שיחה אחת על הסדרה אבודים שעשינו בזמנו.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים היה כתוב בעיתון למה היא רצחה אותם זה עוד לא כל כך נורא אם זה היה בן אדם שאתה מכיר ממש טוב אז זה באמת היית נכנס להלם רציני
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר לא היה כתוב מניע לרצח.הנה הקישור לכתבהhttp://www.iht.com/articles/ap/2008/03/20/europe/EU-GEN-Sweden-Germany-Children-Stabbed.php
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים omg...מה אגיד לך,תתנחם בעובדה שבתכלס לא כל כך הכרתם כמו שאמרת.לך תדע מה יעשו ילדים שלמדו איתך 12 שנים באותה כיתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.