פורסם 2008 במרץ 2717 שנים שלום לכולם,האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל?אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר remote assistance משתלט על המחשב. אני רוצה להמשיך לעבוד במעין virtual desktop אחר.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים בזמן שמופעל RA המשתמש המקומי יכול להמשיך להפעיל את המחשב (לא ביחד עם המשתמש הרחוק כמובן ). נבדק עם חבר שלי בXP ועבד בצורה מצויינת. כלי מאוד טוב ופשוט לעזרה מרחוק. אם אתה רוצה לעבוד בשולחן עבודה אחר אז יש את RDP אבל בו אתה מתחבר למחשב עם משתמש מרחוק והמשתמש המקומי לא יכול לעשות כלום. אני מניח שאתה כבר מכיר אנלוגיה דומה ב X11.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר יש לי מחשב חזק שאני רוצה ששני משתמשים יעבדו בו במקביל לדוגמא: המשתמש המקומי יראה סרט או יגלוש באינטרנט והמשתמש המרוחק יוכל בסביבת עבודה משלו לערוך קובץ WORD.כמו למשל שאצלנו בעבודה כמה משתמשים יכולים להתחבר במקביל ל-VNC על מכונת LINUX אחת חזקה.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים נסה את המדריך הזה, הוא נועד ל-XP אבל אולי יהיה לך טוב.Concurrent Remote Desktop Sessions in Windows XP SP2יש פה מדריך אחר לויסטהGuide: How to Enable Concurrent Sessions in Vista
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר מעולה! זה בדיוק מה שחיפשתי.תודה רבה.מוזר שאין תמיכה מובנית במערכת הפעלה או תוכנה צד שלישי שמאפשרת את זה וצריך HACK בשביל להפעיל את זה.מישהו יודע אולי למה? או אם יש תוכנה שמטפלת בזה בלי כל ההתעסקויות המיותרות הללו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.