עבור לתוכן

גוף קירור ZALMAN חדש אבל מרעיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אתמול רכשתי גוף קירור של ZALMAN בTMS

דגם:Zalman 7000B CNPS7000B-Cu LED.הוא הגיע OEM ובלי בקר מהירות המאוורר כמו שמגיע בקופסה וגם ללא LED.האמת לא ראיתי בעיה בזה ולקחתי אותו.SOCKET 478

האמת שאין לי נסיון רב בהרכבה אבל הלכתי לפי הסרט שיש באתר ZALMAN.

1.מרחתי משכה טרמית על מעבד ועל חלק התחתון של הקירור

2.הרכבתי את הגוף על מעבד

הכל בסדר, הכל עובד אבל מאוורר נורא מרעיש.אני משתמש לא מפונק-כל החיים הייתי עם מאוורר סטנדרתי שמגיע יחד עם מעבד

אבל המאוורר החדש מרעיש אפילו יותר מINTEL.

אני רק רוצה להבין איפה הבעיה ,בהרכבה שלי או במאוור אצמו כי קראתי עליו תגובות באתרים מכובדים מאוד כמו http://www.overclockers.ru/

והם אומרים שלא שומעים אותו גם אם הבקר סיבובים לא מורכב.

פורסם

תתחדש על הקירור

מה זאת אומרת בלי בקר מהירות אתה מתכוון לכפתור הזה שאתה שולט על עוצמת המאוורר ?

כמה חוטים יוצאים מהמאוורר ? חיברת אותו לחיבור הנכון ? יכול להיות שעתעסקת בהגדרות של הביוס ?

תגיד כשאתה מדליק את המחשב על ההתחלה הוא מרעיש או שאחרי כמה זמן הוא מתחיל להרעיש ?

תוריד את התוכנה HWMONITOR ותבדוק את הטמפרטורה של המעבד כי אולי הוא מתחמם וזה גורם לרעש

פורסם
  • מחבר

תתחדש על הקירור

מה זאת אומרת בלי בקר מהירות אתה מתכוון לכפתור הזה שאתה שולט על עוצמת המאוורר ?

כמה חוטים יוצאים מהמאוורר ? חיברת אותו לחיבור הנכון ? יכול להיות שעתעסקת בהגדרות של הביוס ?

תגיד כשאתה מדליק את המחשב על ההתחלה הוא מרעיש או שאחרי כמה זמן הוא מתחיל להרעיש ?

תוריד את התוכנה HWMONITOR ותבדוק את הטמפרטורה של המעבד כי אולי הוא מתחמם וזה גורם לרעש

ן אני מתכוון לכפתור.חוט אחד עם פין-אותו חיברתי למקום איפה שהיה מאוורר הישן.הוא לא עולה ולא יורד ברעש.אמפרטורה של מעבד סביב 30 מעלות ומטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים