עבור לתוכן

צריך עזרה מסך 19 1500ש"ח

Featured Replies

פורסם

חשבתי על LG 1960TR יש לו נתונים ממש גבוהים

אני רוצה מסך איכותי לא רחב שיהיה אם תמונה ממש ברורה וחלקה

תודה

פורסם

הנתונים המרשימים של ה-L1960TR כביכול על הנייר (מהירות תגובה מצויינת, יחס ניגודיות גבוה שהוא למעשה דינמי [ולא סטטי שיותר נוכח כל העת בתצוגה ולכן הוא החשוב]) יוצרים רושם מוטעה שהוא איכותי - והוא לא איכותי, כי הוא מבוסס על פאנל TN.

אתה יכול לקרוא עליו בביקורת ההשואתית של 19"

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/

שקול להעלות בתקציב לטובת אחד מה- 19" המובחרים מהסקירה ההשוואתית האחרת, ממה שתוכל למצוא כזמין בשוק כרגע ובהתאם לשימושים שלך

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/

אם משחקים וסרטים לא מעניינים אותך יש גם עוד מסך איכותי במחיר נוח, ה-Lenovo L192P אשר מבוסס על פאנל PVA ללא מנגנון לפיצוי זמן תגובה.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר על התגובה המהירה

השימוש היחידי במחשב זה משחקים וסרטים במקרה שלי

והתקציב נשאר אותו תקציב

1500 איך אני מוציא מזה תמייטב?

העיקר שלי הוא משחקי מרוצים אם גרפיקה גבוהה !

פורסם

אם אתה לא יכול להעלות בתקציב, זו באמת בעיה כי לסרטים המסכים המובחרים נותנים עומק שחור עדיף משמעותית ורפרודקציית צבע מלאה ומשופרת לעין ערוך.

ה-LG L1960TR ו-Samsung 932B /BF נחשבים לסבירים יחסית בקטגוריית המסכים הגרועים TN.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני מעלה את התקציב מי יותר שווה ?

הסמסונג או הוויסוניק?

במשחקים ההבדלים יבואו לידי ביטוי גם?

פורסם
  • מחבר

אני לא מסתדר אם מסכים רחבים זה לאא נוח

פורסם

הפיליפס שדניס המליץ לך הוא היה מסך טוב (מבוסס על פאנל איכותי P-MVA), ובשל מחיר זול הוא הומלץ פעמים רבות בעבר, כשהיו בקשות להמלצה על מסכי 19". לא בטוח שתמצא אותו, אבל אם כן - אני ממליץ לך להתרשם ממנו בחנות. לעבודות טקסט 20" מראים טקסט חלק יותר בפער משמעותי לעומת 19" בשל גודל נקודה זעיר יותר. מסך 20" רחב יותר נוח מ-19" להצגת שני יישומים טקסטואליים זה לצד זה בפריסה אנכית שווה ובנוסף כאשר רוב התכנים באים כיום בפורמט 16:9 או 2.35:1 הוא עדיף (במסכי 19" רגילים יש יחס תצוגה של 5:4 אשר נותן הרבה שטח מת בסרטים בעלי פורמט רחב).

במידה ואני מעלה את התקציב מי יותר שווה ?

הסמסונג או הוויסוניק?

במשחקים ההבדלים יבואו לידי ביטוי גם?

ה-VP930 עדיף למשחקים מהירים על פני ה-971P, שבתורו עדיין מספיק טוב למשחקים איטיים יותר מ-Counter Strike, UT. הסמסונג איכותי יותר בתמונה מה-VP930 (ובכל מקרה VP930 עדיף על כל 19" TN הקיימים בשוק) . ה-VP930 כבר לא מיוצר ומוחלף ע"י ה-VP950 מבוסס TN הגרוע יותר. נשארו מהוויסוניק מעט מסכים - תעבור חנות אחר חנות בזאפ לבדיקת זמינותו בחנות (אין יותר אצל היבואן).

פורסם
  • מחבר

באמת כל המסכים האלה בשהוואה הם ישנים למה אין חדשים?

אני לא עובד ממש אם טקסט העיקר זה משחקים וסרטים

אני בכל זאת ילך לראות איך זה מסכים 22/20 אולי אני ישתכנע

כי אני פשוט לא רגיל שזה רחב

אבל עיקר השימוש במחשב זה מרוצים שזה משחקים אם "מהירויות" אז המסך VP930 יסתדר אם זה?

עד כמה הם באמת יותר טובים מהמסכים בעלי הפאנל TN נגיד מ 1 עד 10? עד כמה ההפרש מורגש?

פורסם

קרא את המדריכים למסכי LCD במאמרים בראש הפורום. יועיל לך לקרוא אותם לפני קנייה של מסך.

יש גם דיון שנעוץ למעלה לגבי התקופה העצובה הבאה עלינו שבה דגמים ותיקים עם פאנל VA/IPS בגודל 19-20 אינץ' מבית DELL / VIEWSONIC / LENOVO מוחלפים / יוחלפו במסכי TN, שנראים מיושנים לחלוטין בהשוואה ישירה של אחד לאחד.

ה-VP930 הוא מסך איכותי שתמיד היה מפורסם בביקורות של אתרים במהירות התגובה שלו המצויינת עבור משחקים. כמו במסכי 2MS לא רואים בו מריחות במשחקים. מבחינת עומק הצבע השחור בסרטים הוא מנצח כל מסך TN. אתה אולי תשחק הרבה על מירוצים ותראה סרטים, אבל מסך משמש אותך להרבה מעבר לשנות האחריות שלו, ועם הזמן לא תצטער על רכישת VP930 גם לשימושים משרדיים אחרים שיופיעו בעתיד. הפער הוא די מורגש בתחום של אחידות תאורה וגוונים במבט ישיר, מכיוון שכמו בכל הגדלים מבוססי VA / IPS בזכות זוויות צפייה טובות הבהירות מתפזרת מקצה לקצה בצורה יוצאת מן הכלל ואין כלל בעיה של בהירות שונה בחלק העליון של התצוגה לעומת התחתון (את חוסר האחידות מלמעלה למטה מראה פאנל TN בכל גודל שנמכר בשוק, גם 20"-22" TN עכשוויים מראים את זה וגם יורשים שלהם לא משנים את המצב הזה).

בקשר ל-22" :עדיין אין ביניהם מסך עם פאנל איכותי במחיר נמוך (יש דגם אחד במחיר שיחרוג בהרבה מ-3000 ש"ח). לכן אם לא תמצא את הפיליפס בחנויות שדניס נתן את הלינקים אליהן (וכדאי לבדוק תקינות המסך על המקום לפני התשלום), 20" רחבים איכותיים כגון ASUS PW201 או DELL 2007WFP, למרות שהם יקרים מעט יותר או שווים במחירם, נותנים תמורה טובה יותר מ-22".

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יתיחס לאשכול הזה מאוד בצרינות

הצלתם אותי מבור עמוק

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים