עבור לתוכן

בשורה לצרכנים: חוק מניעת שליחת דואר זבל בדרך לאישור

Featured Replies

פורסם
בנוסף, בית המשפט יוכל לקבוע פיצויים למי שקיבלו דואר זבל, ללא צורך בהוכחת נזק, בסכום של עד 1,000 שקלים לכל הודעה.

אחלה כסף אפשר לעשות מזה :)

הבעיה היא שזה רלוונטי רק עבור ספאם של חברות מהארץ, ובמילא רוב הספאם הוא ויאגרה/enlarge penis מחו"ל..

פורסם

זה כי יש לך תיבה של GMAIL בטח. אם תהיה לך תיבה של וואלה תקבל זבל מהארץ :)

פורסם

:-\...

בפעם הראשונה אתמול הסתכלתי בתיבה של ספקית האינטרנט שלי (( username@bezeqint.net )) וגיליתי 1800 הודעות ספאם מ-1800 הודעות כלליות. מה לעזאזל?

פורסם

חחחחחחחחחחחח

מייל של הספקית זה הדבר הכי מזוהם בעולם, כנראה כל מיני ספאמרים פשוט שולחים אימיילים לכל האפשרויות @ הדומיינים של הספקיות...

לכן, למשל, כל כתובת שהיא @bezeqint.net כבר מופיעה שם, תיאורתית אפילו עוד לפני שהיא בכלל קיימת :P

פורסם
  • מחבר

כן גם המייל של הספקית שלי הוא זוהמה אחת גדולה, מה גם שאני מתקמצן לשלם על שירות אנטי ספאם אז יש לי מאות הודעות זבל בשבוע ...

אגב, שמתי לב שהרבה מההודעות ממוענות בכלל לשמות משתמשים אחרים, אבל שמתחילים בצורה דומה, נגיד אם שם המשתמש הוא shimitavori@netvision.net.il אז ההודעות ממוענות ל shimurim@netvision.net.il או משהו בסגנון , אבל עדיין מגיעות אליי, למה?

השרת של הספקית מעביר אותן אוטומטית לתוצאה הכי קרובה אם הוא לא מוצא שם משתמש מסויים או משהו? זה מגוחך, זה רק עוזר לספאמרים :nixweiss:

פורסם

חחח לא, לדעתי זה פשוט נשלח למישהו ולעוד מיליון אחרים ב-BCC...

זה נשלח בקבוצות, נגיד של 100 כתובות ב-BCC (או אולי אלף.. אנערף.. סתם זרקתי), אז כל פעם אתה רואה מישהו אקראי ב-TO שהוא בד"כ דומה לכתובת שלך כי אתם באותה קבוצה..

זה מה שגרם לי להבין שהם כנראה פשוט שולחים ל anything@host בלי אבחנה..

פורסם

התיבה שלי בנטויז'ן גם הייתה מתמלאת בספאם בצורה מטורפת ואני בכלל בקושי השתמשתי בכתובת דוא"ל הזאת.

מה שמצחיק שהתקשרו אלי משרות לקוחות יום אחד ואמרו לי שמצרפים אותי לשרות אנטי ספאם ואנטיוירוס לתיבה בגלל שאני לקוח ותיק בחינם ומאז אני לא רואה ספאם אחד (עברה שנה וחצי..) :P

אם מישהו יצליח להוכיח שספקיות עושות משהו כדי שאנשים יקנו את השרות בכסף זה הולך להיות פיצוץ משפטי אחד גדול! :lol:

פורסם
  • מחבר

אליי הם מתקשרים בתדירות של פעם בחודש בערך כדי לשכנע אותי לעשות אנטי ספאם דרכם.

אבל אני מעדיף להשתמש בפילטר המצויין של thunderbird במקום לשלם, הבעיה היא שאני תמיד שוכח לבדוק את המייל הזה

ומצטברות לי מאות הודעות שסותמות את התיבה, אז הם מתקשרים לשכנע אותי להגדיל את התיבה (בתשלום כמובן) :lol:

אחח אם רק יכולתי לשים יד על אחד מהספאמרים האלה ...

פורסם

זה אמור להיות פיצוי על החוק שחוסם דברים אחרים באינטרנט ?

פורסם

חחח

גם בחו"ל מקבלים הרבה מאוד דואר זבל מהארץ... בעיקר בארה"ב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים