פורסם 2008 במרץ 2517 שנים זה ידוע שליוצרי הסדרה, ממש לא אכפת שיראו\יורידו פרקים שלהם ברשת והם אפילו מעודיים את זה!בכל אופן זה לא שחסרים אתרים...כרגע אני אוהד שרוף של SOUTHPARKZONE.COMאתר כ"כ טוב!ויש לי הרגשה שהם מקושרים ליוצרים...
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים ועובדה שהם מפרסמים את זה באתר שלהם!כנראה שמאט וטריי(FUCK YOU MOM! למי שראה...) אמרו להם או אישרו לשדר את זה באתר...
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים נחמד לאללה, גם טוען מהר ובאיכות טובה בניגוד לallsp (ובלי פרסומות).רק נקווה שהאתר לא יפול\יואט.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לדעתי SOUTHPARKZONE הכי טוב איכות מצויינת, בטוח ובלי פרסומות..החיסרון שלו זה הטעינה...לפני שרואים משהו צריך לתת לו איזה 2 דקות להיטען ואז אפשר לראות...אבל הרבה יותר איכותי מ ALLSPALLSP הם בכלל אוספים לינקים מ YOUTUBE או DAILYMOTION ומעלים אותם...
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לפני שרואים משהו צריך לתת לו איזה 2 דקות להיטען ואז אפשר לראות...אצלי זה טס
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים כן גם אצלי אבל אני תמיד מוריד במיול ובביטקומט אז אני נותן לו להיטען ליתר ביטחון...
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים טוב אף פעם לא יצא לי לצפות סאוט'פארק קודם אז צפיתי עכשיו בפרק הכי ישן והכי חדש וזה פשוט לא מצחיק! היו די הרבה קטעים שהעלו חצי חיוך עקום על הפנים של אבל לא יותר.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אהבתי ח"ח מישהו זוכר איך קוראים לפרק שקארטמן רואה בו פרצוף תחת ,ונשבר לו מחסום הצחוק?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אהבתי ח"ח מישהו זוכר איך קוראים לפרק שקארטמן רואה בו פרצוף תחת ,ונשבר לו מחסום הצחוק? אני זוכר בעל פה how to eat with your butt עונה חמישית לא זוכר איזה מספר פרק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.