עבור לתוכן

מפרט למשחקים 2500 שקל+- - בלי ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני משגע אתכם ;D כמה שאלות אחרונות...

הייתי בחנות(IVORY :hat:) והציעו לי שם במקום המארז והספק. ספק מובנה במארז 500W REAL משהו כזה.. לפי מה שקראתי עדיף להתרחק מספקים כאלה לא?

בקשר לכ.מסך...הציעו לי לקחת במקום ה9600GT את HD 3850 ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. הוא יספיק לדעתכם למשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות?

ומשהו אחרון, השגתי צורב DVD ככה שיש 140 ש"ח פנויים. במה כדאי להשקיע?

תודה! :hi:

פורסם

הולך לקנות ב-Ivory, כמו חכמים רבים אחרים שחשבו שאם הם הולכים למקומות כאלו עם מפרט מוכן זה "יהיה בסדר", מה ?

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר כמה מחשבים שם ככה... תמיד הם מנסים לדחוף חלקים לא קשורים אבל בסוף במקרים הקודמים הם השוו את המפרט לזה שהבאתי וביקשתי שיביאו את האריזות ליתר ביטחון.

תודה בכל מקרה ;)

פורסם

ראוי לזכור את תחום ה-"שירות לאחר הקניה" - הציוד שתקבל הרי לא תמיד יגיע תקין לחלוטין, וחלק מהרכיבים כמובן עשויים להתקלקל לפני תום תקופת האחריות...

ואת תחום ה-"טיפול בהזמנה" - הרכיבים המומלצים כאן, אינם בהכרח אלו המוחזקים שם דרך קבע על המדף, מה שעשוי לגרור עיכובים עד לאספקת כל הציוד שהוזמן...

ושם בדיוק אתה עשוי לגלות איזו עסקה עשית ;)

פורסם
  • מחבר

במחשבים הקודמים לא היו תקלות כמעט...חוץ מהאחרון שקניתי לפני 3 חודש חח והיה שם ספק ג'נרי של 300W שהתפוצץ ;D

בכל מקרה ההצעה שלהם הפעם לא הייתה משהו והזמנתי את המחשב ממרדנית.

הם החליפו לי שם את הכרטיס מסך לGAINWORD במקום PALIT, הארדיסק לHITACHI במקום WD, וזכרונות סמסונג במקום טרנסקנד..

והספק הוא: FSP 400w NOISE KILLER 120mm active pfc.

החברות שלקחתי עדיפות ? התלבטתי שם אם לקחת את הכ.מסך כי לא מוכרת לי החברה GAINWORD ..

פורסם

כמדומני, מישהו שאני מכיר קנה פעם ציוד חדש ב-"מרדנית" וקיבל חלקים משומשים במקום חדשים - עם אבק !

וכאילו זה לא הספיק, הציוד גם היה תקול, והוא נאלץ להחליפו בערך 3 פעמים לפני שהגיע משהו שגם באמת היה חדש וגם היה תקין.

ובכוננים-הקשיחים מתוצרת Hitachi לא הייתי נוגע גם עם מקל עטוף.

כל השאר נראה בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים