פורסם 2003 במאי 222 שנים לא יודע מה עם הלהקה, בחיים לא שמעתי אבל אני יכול להגיד לך שהשם שלהם באמת גרוע
פורסם 2003 במאי 322 שנים משחק פצצה אבל קצר מדי.להקה חרא וכותבים את זה ROACHואת הסרט אין לי כח להוריד (אני מאחרוני המשתמשים באינטרנט איטי)
פורסם 2003 במאי 322 שנים איך אפשר לעשות קליפים כאלו מתוך משחקים?!אני ניסיתי לעשות כאלו קליפים עם התוכנה FRAPS והיא מקליטה לי רק רבע מסך וזה מעצבן!אני רוצה את כל המסך, איך עושים את זה?
פורסם 2003 במאי 422 שנים איך אפשר לעשות קליפים כאלו מתוך משחקים?!אני ניסיתי לעשות כאלו קליפים עם התוכנה FRAPS והיא מקליטה לי רק רבע מסך וזה מעצבן!אני רוצה את כל המסך, איך עושים את זה?תוריד את הרזולוציה ל800x600 או 640x480 ואגב השיר הזה של הpapa roch האלה הוא היה בסרט xXx בהתחלה,או שאתם מתכוונים לשיר אחר כי אם אתם מתכוונים לזה דווקא שיר לא רע
פורסם 2003 במאי 422 שנים תוריד את הרזולוציה ל800x600 או 640x480 ואגב השיר הזה של הpapa roch האלה הוא היה בסרט xXx בהתחלה,או שאתם מתכוונים לשיר אחר כי אם אתם מתכוונים לזה דווקא שיר לא רעהשיר בהתחלה של xXx הוא של רמיסטיין.
פורסם 2003 במאי 722 שנים שמעתי את השיר פתיחה של הקליפ הזה.. (fire water burn) איזה סגנון זה לעזאזל ?...ולבן אדם יש שריטה עצבנית בראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.