פורסם 2008 במרץ 2417 שנים היי חבריםלצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובתres://ieframe.dll/navcancl.htmובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונהwww.shiker.co.il/window.jpgניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAwareאבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר דף הבית עולה, פשוט כשאני מדפדף בין אתרים פתאום קופץ לי חלון אספלורר חדש כמו שיש בתמונה שצירפתי..והוא קופץ הרבה יחסית כשאני גולש במקושריםמדוע?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים הדף הזה הוא שגיאה של האקספלורר כשדף לא מצליח לעלותטכנית אתה צריך לבדוק איזה דף ניסה לעלותאם אתה אומר שזה עולה סתם ככה, נסה תוכנה סטייל process explorerשם תוכל לראות עם איזה פרמטרים נפתח ה iexplore.exe (הפרוסס של הדפדפן)שם תראה לאיזה אתר זה ניסה לנווט ותדווח
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים איפוס דפדפן יעזור מאודכלים - אפשרויות אינטרנט - מתקדם - איפוס.רק תגבה היסטוריות לפני
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים עדכן את הדפדפן ולא יתלבשו עליומומלץ מאד גם אם לא יפתור את הבעיה שלך.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=9B4D2FA7-D81E-499D-93C7-F64DC53B11B2&displaylang=en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.