עבור לתוכן

שאלה|האם המחשב הנייד הזה מספיק טוב בשביל גיימרים?

Featured Replies

פורסם

היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה...

אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...)

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729

עכשיו..

השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..)

אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר?

תגובות בבקשה :)

פורסם

כן זה יריץ לך מריו על LOW~MED אם שלוש וחצי FPS

קיצר כרטיס מסך לא מריץ ICY TOWER

זיכרון סבבה מעבד בסדר

פורסם

מחשב נייד למשחקים כבדים- לא פחות מ 6500 שקל. אתה יכול לשכוח ומהר מסכומים כמו 3500-4500 וכו'.

פורסם

לא שווה את הכסף,אני בכלל נגד המחשבים של לינובו ,הם יקרים סתם,יש את הHP שנותנים לך יותר במחיר טוב יותר,וגם בנויים כמו שצריך

סידרו את כל הבעיות שהיו להם בסידרה מסויימת,של סוללה חלשה וכו...

שמע לי,תברר קצת על HP לפני.

פורסם

ל HP אין שום מחשב למשחקים כבדים. ובנוסף, בארץ הם גם לא בדיוק הכי משתלמים.

פורסם

קיצור אחי מחשב שממש לא עונה לדרישות של משחקים מורכבים אתה תצטרך להשקיע הרבה יותר צריך מעבד חזק בהרבה ועוד הרבה מרכיבים בקיצור אם המטרה שלך היא משחקים קנה נייח אם אתה ממש רוצה לשחק ובנייד אז תתכונן לשים סכום גבוהה בהרבה ושתגע שלא תגיע לרמות של נייח...!!

פורסם

חבר שלי קנה מחשב של DELL בסביבות ה - 5000 שקל...

אומנם זה מריץ לו COD4 אבל זה לא דוגמא כי זה משחק עם דרישות נמוכות..

אם אתה רוצה באמת מחשב טוב שיהיה לו כרטיס מסך של לפחות 8600GT ו2.2 GHZ וכמובן 2 ג'יגה זכרון

פורסם

"מריץ" זה יופי, השאלה באיזה הגדרות.

גם X3100 מובנה של אינטל יכול להריץ COD4 על 848X530 והגדרות MED-LOW. לא יודע מה איתך, אבל מבחינתי זה לא נקרא להריץ.

פורסם

לסיכום,אם אתה רוצה מחשב שיריץ משחקים בצורה מספקת המינימום הוא 8400GS מעבר לזה כבר 8600GT.

תן תקציב ריאלי,כי במחיר של המחשב מהלינק הראשון אין כ"כ על מה לדבר.

פורסם

מחשב נייד למשחקים זה לא הדבר החכם לעשות, עדיף להשקיע בקונסולה ניידת כגון: PSP, DS.

ואם אתה מעוניין במשחקי מחשב אז תשקיע במחשב נייח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים