עבור לתוכן

בקשר לבטריה של GIGABYTE W536M

Featured Replies

פורסם

אהלן.

רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל..

הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי :D ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה.

ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות..

זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

פורסם

אתה לא במצב power save. במצב ביצועים או balanced המחשב אמור להחזיק כשעתיים וקצת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה..

האמת היא שכן העברתי למצב POWER SAVE, אבל רק אחרי שהתקנתי את הוינדוס (אני מעריך שאחרי חצי שעה שהמחשב עבד), אז זה מסביר את זה..

עוד שאלה קטנה.. מישהו אמר לי ששימוש בלינוקס משפר פלאים את זמן הסוללה.. על איזה שיפור בערך מדובר?

תודה שוב

פורסם

אתה לא יכול להכליל את התקנת הווינדוס בזמן הסוללה שאתה מקבל, זו פעולה אינטנסיבית של הכונן האופטי וההארדיסק.... מן הסתם זה צורך הרבה סוללה.

עם לינוקס תוכל לסחוט עד עוד שעה בערך. אכן מדובר בשיפור אדיר.

פורסם

תראה אל תצפה לפלאים בכל זאת יש לך מחשב ען כרטיס נייד עצמאי וזה קורע את הסוללה...דבר שני יש לי גם גיגהבייט והם לא הכי הכי טובים בזמני סוללה יש להם טיפה חולשה אבל סה"כ בסדר

פורסם

לא, אין לו נייד עם כרטיס מסך עצמאי. יש שם X3100.

וה W566N הוא הדגם עם זמן הסוללה הכי קצר של ג'יגבייט- מוצהר שעתיים. שאר הדגמים שלהם מתהדרים בזמן סוללה ארוך יותר.

פורסם

OK טעות שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים