פורסם 2003 באפריל 2922 שנים שלום לכולםסתם מעניין אותי לראות כמה תספורות מעניינות ויפותתביאו תמונות אם אתם רוצים או שתסבירו:>
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אפילו שזה דיי ספאם...אבל בכיף עכשיו אני מגדל שער אז ביינצים יש לי סתם תספורות שהפוני מורם וכול השאר חלק כזה (שום דבר מיוחד) אבל ברגע שיהיה לי מספיקס שער אז אני הולך לעשות שלושה/ארבע פסים אדומים בחלק העליון של הראש
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים הנה תסרוקת מעניינת. זה כמעט אפרו (בקרוב...) לא הסתפרתי כ4 חודשים. לא מתכוון להסתפר עד הגיוס (עוד 3 חודשים)
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים קחו את איך שוויזי נראה, תוסיפו קצת יותר שער למטה ותעשו לו כמה קווים אדומים על הראש וככה בארך אינ מתכנן לעשות
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים זה ספאם לא נורמאלי ותראד מטופש לחלוטין.אני מצטער, אבל אני באמת לא רואה שום סיבה לתראד כזה בפורום מחשבים...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים חחחחח מוזר שהיה אחד כזה שהשתרע על חמישה עמודים.. : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=32614;start=0
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים זה ספאם לא נורמאלי ותראד מטופש לחלוטין. אני מצטער, אבל אני באמת לא רואה שום סיבה לתראד כזה בפורום מחשבים... *לא ממש קשור* אבל לדעתי למרות שאנחנו בפורום מחשבים, לפעמים קצת תרדים של "ספאם" דווקא מועילים... זה לא ממש כיף לדבר כל הזמן רק על מחשבים למשל התרד על סביבות העבודה, ותרד הבעלי חיים היה ממש כיף לראות שטויות ואת הבעלי חיים וסתם לדסקס..... חוץ מזה זה בOFF-TOPIC.... ועכשיו לתספורת.... אני דווקא אוהב תספורת מארינס, מגולח בצדדים וקצר באמצע.... אבל זה לא מתאים לכל אחד...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני דווקא אוהב תספורת מארינס, מגולח בצדדים וקצר באמצע.... אבל זה לא מתאים לכל אחד... לי יש מארינס, אבל הספרית המעפנית שלי דפקה את כל הקטע בפעם האחרונה, בראש השנה זה יצא ממש פ33ה. WIZY, התמונה לא עובדת.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים לי יש מארינס, אבל הספרית המעפנית שלי דפקה את כל הקטע בפעם האחרונה, בראש השנה זה יצא ממש פ33ה.WIZY, התמונה לא עובדת.דווקא עובד..תסגור firewall או משהו...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים התספורת שלי לא מיוחדת תדמיינו דשא אחרי שעברה עליו מכסחת דשא ק שחור יותר, ככה השיער של קצוץ רצח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.