פורסם 2008 במרץ 2317 שנים Oh great Gerbil, thy kingdom come, thy will be done on Earth as it is in Heaven! Our Father, who art in heaven, Hallowed be thy Name. Thy kingdom come. Thy will be done, On earth as it is in heaven. Give us this day our daily bread. And forgive us our trespasses, As we forgive those who trespass against us. And lead us not into temptation, But deliver us from evil. For thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever and ever. Amen.אני לא מאמין ששחכתי את זה באמצע , לדעתי תפילה די חזקה וזה שהיא של נוצרים לא אומרת כלום כי היא מתאימה לכול אל ואמונה.לא להיכנס לדיון על דתות בבקשה.ולנושא , היה חם אחושרמוטה וכול משפט שלי זה "איזה חום וואה וואה אחושמוטה".
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אך אך...כולכם ממש מסכנים, מה אני יגיד לכם...בטח רובכם בתיכון והייתם היום ביום חופש ואתם עוד מתלוננים..נראה אותכם בתור חיילים עם הדקרון...ודרך אגבהיה כל כך חם שאני מרגיש כמו WELL DONE.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים כ"כ חם שנשרף לי חלק באוטו ולכן הייתי צריך ללכת למוסך (ששם זה תמיד איזה עשר מעלות יותר מבכל מקום אחר)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אתה מתבלבל, זה לא החום, זה שבנות לא מסתכלות עלייך =\\ (לא שאני יותר טוב T_T)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים גל החום הנוכחי הוא אך קצה הקרחון של יכולותיו המופלאות של הגרביל המעונג. הכירו בכוחו בטרם הוא ימטיר שבבי נסורת בוערים על ראשיכם! Repent sinners! or be damned to an eternity of servitude to the great Gerbil. Oh great Gerbil, thy kingdom come, thy will be done on Earth as it is in Heaven! אותך לערנב!
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים Today was so hot, that the heat turned my abillity to write in hebrew into english only (in my browser)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.