פורסם 2008 במאי 1917 שנים אבל איך אתה מצליח לקרוא בכזה קטן?תראה לי את המקלדת שמופיעה לך שאתה רושם משתמש חדש או כותב SMS
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר אבל איך אתה מצליח לקרוא בכזה קטן?תראה לי את המקלדת שמופיעה לך שאתה רושם משתמש חדש או כותב SMSהמקלדת קטנה מדי לצילום במצלמה.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים המקלדת קטנה מדי לצילום במצלמה.אם היא קטנה מדי לצילום במצלמה, אז בטח מייאש לכתוב SMSים ארוכים יותר מ"מה נשמע?".אבל לשיחות זה נראה אחלה דבר.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים מחבר אם היא קטנה מדי לצילום במצלמה, אז בטח מייאש לכתוב SMSים ארוכים יותר מ"מה נשמע?".אבל לשיחות זה נראה אחלה דבר.כן, הכל מאוד קטן ולא נוח לכתוב SMS, אין גם תמיכה בעברית.אז אם שולחים לך SMS אתה תצטרך לעשות להודעה FORWORD לפלאפון שכן תומך. לכמה זמן מחזיקה הסוללה? נטענת מהUSB?הסוללה נטענת גם ב-USB, לי היא מחזיקה יומיים פלוס BLUETOOTH, (קיבלתי 2 סוללות בערכה)
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מגניב ביותר!יש אבל משהו בסגנון עם מסך יותר גדול ורזולוציה יותר גבוהה?בלי שינוי ממשי בתקציב...
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר יש כל מיני סוגים, הדגם הזה די מוצלח.הרזולוציה די גבוהה, רואים לא פחות טוב מפלאפון חדש בין ימינו אבל בקטן.זה גאדג'ט בחיתוליו, אני מאמין שזה יהיה קונספט מאוד פופולארי בעתיד.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים כאן יש הרבה כאלו. אפילו דגמים עם מצלמה או עם מקשים מלאים.הכי זול כולה 137 דולר כולל משלוח.http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511~r.77291022הייתי קונה הרגע אם היה יוצא דגם שגם תומך בעברית בהודעות
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אין כאן פשר למחרירים מצחיקים.מדובר במעגלים גנרים בלבד ...ה GSM זה הכולה שני ציפים\אחד ציף כל זה נכנס לתוך מארז אחד.מאוד קל לקחת את הפתרון הזה ולעשות בו מה שאתה רוצה למעשה.GSM - בניגוד ל WB אין תשלומים לחברות שונות לרשיונות.אתה יכול בלי ידע מתקדם לבנות לעצמך טלפון.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים הזמנתי באתר הזה ביותר מ-250 דולר ולא היו אף פעם בעיותהשירות שלהם סביר מאד. כשהגיע לי משהו שבור במשלוח הם שלחו אותו שוב חינם.הבעיה שלפעמים לוקח להם כמה ימים עד שהם מוציאים את המשלוח אליך בגלל שהם תמיד תחת עומסכל המחירים באתר כוללים משלוח לארץ (או לכל מקום בעולם)
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר נראה לי זיופים, מה זה HIPHONE, IFONE, CIFONE, נראה לי די מפוקפק.ושלא נדבר על המחירים הנמוכים מאוד.בינתיים השעון הזה משרת אותי נאמנה, הוא לא נתקע לי כלל, עובד נון-סטופ, אין בעיות קליטה, לא מחמם את היד וכו...מלבד חוסר תמיכה בעברית הוא די מספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.