פורסם 2008 במרץ 2217 שנים המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה.הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע.ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך.טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר.היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים סרקת וירוסים וספייוירים ? ניקית הארד דיסק (קבצים ותוכנות) ? עשית איחוי ? מה הטמפ' של המעבד ?? , עדכנת דרייברים ? בן כמה המחשב ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אם הוא פשוט נתקע בלי סיבה באמצע עבודה או משהו אז זה יכול להיות הספק -לא בטוח יכול להיות ,הספק שיש לך הוא איכותי אבל שווה לבדוק
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לי קרה שבגלל שהספק לא היה תקין אז המחשב היה נכבהאבל בקשה להיתקע אני בספקכי מה שהספק עושה הוא נותן חשמל לכל שאר הדברים במחשבוברגע שהספק לא עובד כמו שהוא צריךאז החשמל לא עובר אז הוא נכבה אבל יכול להיות שאתה יודע יותר ותאיר את עיניי
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר זה קרה לי גם עם האנמרס 420W שהיה לי לפני כן. המחשב כבר כמעט בן 3 שנים ודריברים מעודכנים למרות שללוח אם שלי כבר אין תמיכה (לוח עם nforce chepset ) אני כמעט משוכנע שהבעיה קורת או בגלל מע' הפעלה ואו בגלל איזה תוכנה אחרת שרצה ברקע.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אם זה בגלל תוכנה, התכנית בקישור לא רק שתגלה לך אם זאת בעית תוכנה היא תאפשר לך לגלות מי האשם בתקיעה.process tamerhttp://www.softpedia.com/progDownload/Process-Tamer-Download-21431.html מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.